03 decembrie 2010

Atelier de Craciun

Este deja Decembrie si vin o multime de sarbatori!  :) Cozonacii i-am facut deja in Atelierul de Cozonaci (editia 1 si editia 2), asa ca luna aceasta facem ornamente de Craciun.

M-am sfatuit cu Ama si ne-am gandit ca ar fi foarte frumos sa creem un Atelier cu o atmosfera calda, ca in amintirile noastre din copilarie cand pregateam bradul de Craciun. Si cum noi apreciem lucrurile facute de mana, in care punem muuuult suflet, in 12 decembrie, de la ora 11.00 facem ornamente hand-made, la Restaurant Casa Bunicii - spatiul Mini Club.



Invitatul nostru special este artistul decorator Mariana Loffredo, care ne va invata sa facem globuri decorate prin tehnica servetelului. Pe langa globuri, ne vom juca si cu aluat :))) care cu putina imaginatie si un strop de rabdare se va transforma in cizmulite, stelute, braduti si alte forme sclipitoare si minunate.

Simt ca sarbatoare Craciunului, pe care eu o iubesc simpla, aromata si calda este transformata de comercianti in "chinezarie" si ii fura farmecul, semnificatia si esenta. De aceea va invit cu draga inima la intalnirea "Cu Ama in Bucatarie- Atelier de Craciun" sa savuram un ceai aromat intr-o atmosera magica si sa facem impreuna ornamente de mana pe care sa le oferim cadou celor dragi.

Mentiune: Pentru confortul participantilor si eficienta Atelierului se va lucra in 2 incaperi: adultii vor lucra tehnica servetelului intr-o incapere, iar copiii se vor juca cu aluat si alte surprize pe care le-am pregatit intr-o  incapere alaturata :)

UPGRADE (scris in 6dec): datorita solicitarilor mari pt Atelierul de Craciun, am decis sa organizam ed.2, duminica in 19decembrie, ora 16.00, Pensiunea Ana - Cal. Martirilor, 100

 
Parteneri: Boromir, MiniClub, Hotel Ana, Zile si Nopti
__________
Info Atelier
Tema: Atelier de Craciun - ornamente hand-made
Data: 12.dec2010, ora 11.00 - 13.00, CasaBunicii, spatiul MiniClub: str. Virgil Onitiu nr.3, TM
Data: 19 dec2010, ora 16.00 - 18.00, Pensiunea Ana, Cal. Martirilor 100, TM
Taxa de participare: 20 lei/adult si 5 lei/copil pana in 10ani
Inscrieri: amainbucatarie@gmail.com sau tel. 0723.049.584 - Camelia


Despre tehnica servetelului puteti vedea exemple aici (click) Se pot crea decoratiuni extraordinare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...