07 aprilie 2014

Atelierul lui Iepurila 2014

Primăvara este anotimpul meu preferat! Îmi aduce un milion de motive de bucurie simplă, printre care şi (deja) tradiţionalul Atelier al lui Iepurilă - zi de creaţie şi distracţie pentru părinţi şi copii. 

De câţiva ani (2013 şi 2012) ne strângem cu mic cu mare, vopsim ouă şi meşterim tot felul de lucruri în ton cu sărbătorile. Mereu se lasă cu zâmbete, pusici lipicioşi şi promisiuni că vom fi cuminţi şi buni în aşteptarea iepuraşului. 

Anul acesta nu face excepţie, fapt pentru care sâmbătă, 12 aprilie 2014, ora 11.00, ne dăm întâlnire la cafeneaua Zai Apres Cafe Timişoara. Fiecare participant va decora prin tehnica şerveţelului, câte un cuib de iepuraş care, mai apoi, va fi umplut de ouă proaspăt vopsite după inspiraţia fiecăruia. Ouă vopsite în degrade, cu frunză de pătrunjel, sau personalizate cu ochi, năsucuri şi mustăţi vor face deliciul tuturor - e deja testat! ;)
Informaţii suplimentare:
Tema: Atelierul lui Iepurila 2014- vopsim ouă (6buc/copil) şi decorăm cuibul de iepuraş
Recomandare vârstă: copii + 3ani şi adulţi
Data: 12 aprilie 2013, între orele 11.00 - 13.00
Locaţia: Cafenea Zai Apres Cafe Timişoara - str. Mercy nr. 5 (P-ţa Unirii, lângă Cărtureşti)
Cost: 30lei/adult. - se achită la sosire şi acoperă toate materialele necesare. Copii au participarea gratuită dacă sunt însoţiţi de un adult plătitor. Fiecare participant va avea de vopsit un cofrag cu 6ouă pe care apoi le pune în coşuletul-cuib. Tot ce lucraţi, duceţi acasă!
Inscrieri:printr-un mesaj privat pe fb/minisancamelia sau la tel. 0723 049 584
Vă aştept cu mare drag şi nerăbdare!  
Camelia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...