19 noiembrie 2012

Atelier MicroMacrame

Dupa ce v-am innebunit pe Facebook cu snururi innodate... am hotarat sa impartasesc cu voi entuziasmul meu in cadrul unui Atelier dedicat:
Nivelul de dificultate este mic, pentru incepatori, iar in cadrul Atelierului va invat sa realizati:
  • o bratara kabalah  cu inchidere prin nod glisant
  • o bratara cu noduri patrate si insertii de margele
  • o brosa bufnita - ce combina mai multe tipuri de noduri
Odata deprinse "innodaturile" enumerate mai sus, aveti notiunile de baza pentru a porni pe drumul fascinant al micro macrame-ului. Ca sa va conturati o idee asupra potentialului pe care aceasta tehnica il are, va prezint cateva lucrari realizate de maini dibace din toata lumea:

La capitolul bratari:
Click pentru a mari imaginea

La capitolul cercei:
Click pentru a mari imaginea

La capitolul coliere:
Click pentru a mari imaginea

Nu va mai spun de curele, bluze, genti, paturi, draperii, covoare...

Pe vremea cand am descoperit eu innodatul atzelor...[si faceam bratari in loc sa-mi fac temele la fizica si germana]... nu stiam ca tehnica se numeste micro macrame. Era altfel pe-atunci (prin 1996)... Nu aveam acces la magazine on-line cu margele, inchizatori si tot felul de accesorii... nu aveam nici macar computer sau Internet - si nu ca nu aveam eu.. nu avea nimeni! Va puteti imagina ?! Ma bucur ca am ajuns sa traiesc si in prezentul lui 2012 si am acces la comunitati virtuale ce impartasesc aceasta pasiune!

Asadar.. ne vedem sambata, 24noiembrie 2012, incepand cu ora 14.00 la Zai Apres Cafe Timisoara - pe str.Mercy nr.5 (langa Carturesti). Veniti doar cu voie buna :) eu ma ocup de toate cele organizatorice, iar www.allex.ro ne furnizeaza snururile si margelele.

Nu uitati: locurile sunt limitate, astfel ca participarea la atelier se face doar pe baza de inscriere in prealabil, trimitand un e-mail cu numele vostru pe adresa party @ a - tent ro.

Partener: www.allex.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...