- Polonic - va fi adus in bolul de supa (supiera)
- Lingura salata - va fi adus in bolul de salata
- Lingura pt garnituri
- Tacam pentru portionarea si servirea fripturii
- Lingura mare pt ciorba si lingura mica pt supe limpezi
- Furculita
- Cutit
OBSERVATII:
Nu se aseaza pe masa mai mult de 3 furculite si 3 cutite/pers. Restul tacamurilor necesare se pun pe o masuta langa masa principala.
La mese festive, tacamurile se schimba dupa fiecare fel de mancare. La mese obisnuite, tacamurile se schimba doar daca se serveste peste.
De obicei, se folosesc 4 farfurii la o masa: farfuria pt antreu; farfuria pt supa; farfuria intinsa; farfuria pt desert.
Bolurile de supa nu se pun de la inceput pe masa. Ele se aduc goale o data cu supiera, sau pline, pe o tava.
________________________
______________________
- Paleta de inghetata
- Lingura de inghetata
- Paleta de tort
- Lingurita de ceai
- Lingurita de cafea
- Lingurita de inghetata
- Furculita de desert
- Furculita de prajituri
- Cutit de desert
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu