01 aprilie 2014

Revista Atelierul implineste 4ani. La Muuuulti Ani!

Azi este o zi specială pentru prietenii mei de la Revista Atelierul!

 În data de 1 aprilie 2014 Revista Atelierul împlineşte 4 ani de activitate, ocazie cu care echipa Atelierul dorește să primească multe poze şi mesaje de apreciere de la cititori.

Trimite mesajul tău, gândurile bune, chiar și o fotografie (sau mai multe) cu tine pentru Revista Atelierul (nu uita să menţionezi şi numele fotografului) în perioada 26 martie – 25 aprilie la adresa de mail poza@revista-atelierul.ro. Dacă nu doreşti să apari în poză, echipa Atelierul se bucură și la primirea unei felicitări personalizate cu un mesaj pe măsură. Imaginile vor fi publicate pe www.revista-atelierul.ro şi pe pagina de FB Revista Atelierul.

Proiectul Revista Atelierul a apărut în momentul în care cultura designerilor de produs şi a creatorilor de obiecte unicat a început să prindă amploare în România şi a devenit tot mai necesară o structură în cadrul căreia artizanii, creatorii, designerii de produs să se poată organiza şi exprima. Revista Atelierul, din anul 2010 şi până în prezent, a construit și dezvoltat o platformă-comunitate pentru toţi cei interesaţi de acest domeniu creativ: artizani, viitori creatori de produse unicat, manageri culturali, designeri şi creatori de produs & publicul targetat.

În cei patru ani a reuşit să transforme în realitate ce şi-a propus şi chiar mai mult decât atât. Atelierul are peste 50 de membri, redactori, editori şi organizatori în cadrul Revistei Atelierul, peste 18.000 de fani pe pagina de Facebook, peste 500 de participanţi la swapuri, peste 100 de expozanţi la evenimentele sale, peste 1.500 de articole publicate pe www.revista-atelierul.ro şi un nou site events.revista-atelierul.ro unde găseşti informaţii despre concursuri, evenimente, ateliere şi giveaway-uri organizate de cei mai reprezentativi și populari artiști și designeri din domeniu. De asemenea, proiectul Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs a fost finalist la Gala Societăţii Civile în mai 2013, secţiunea Artă şi Cultură, iar voluntarele revistei au fost nominalizate anual la Gala Naţională a Voluntarilor.

Asociaţia Atelierul de Creaţie, care se află în spatele proiectului Revista Atelierul, a fost creată cu scopul de a susţine şi promova în mod constant valorile contemporane culturale româneşti cu implicaţii directe în industria creativă a produse de autor şi handmade. Din anul 2011 ne implicăm în promovarea educaţiei culturale prin evenimentele organizate în diferite locaţii din România, protejarea şi valorificarea temelor tradiţionale româneşti în contemporan. De asemenea, din 2014 încurajăm mobilitatea culturală prin intermediul evenimentelor de profil din străinătate la care suntem parteneri media. Din ianuarie 2014 unele dintre scopurile cele mai pregnante ale asociaţiei sunt acelea de a promova valorile culturale naţionale româneşti în cadrul evenimentelor - târguri internaţionale de bijuterie și design contemporan - din străinătate şi de a încuraja mobilitatea culturală a designerilor& creatorilor de produs şi a evenimentelor din domeniu în România şi în alte ţări europene.

La multi ani dragă echipă şi îţi mulţumesc pentru sprijinul pe care îl acorzi acestei comunităţi!
Camelia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...