02 aprilie 2014

Atelier Boboci de Primavara

Weekendul trecut, în cadrul atelierului Flower Power, le-am prezentat online fetelor un colier realizat de AnitaBdesign (p.s. pe lângă accesorii, ea lucrează într-un mare fel plicuri, genţi etc.) şi, la cererea publicului, am făcut un mic demo pentru realizarea bobocilor din material textil. Ţinând cont de reacţia pozitivă şi interesul arătat pentru acest tip de flori textile, m-am gândit că boboceii merită un atelier doar al lor, aşa că sâmbăta aceasta, pe 05 aprilie, începând cu ora 15.00, vă învit la atelierul de Boboci de Primăvară, în cadrul căruia fiecare îşi va realiza propriul colier cu flori. Locul de întâlnire este terasa exterioară a restaurantului Casa Bunicii (Timişoara, str. Virgil Oniţiu, nr.3).(dacă vă amintiţi, acolo am făcut şi atelierul de borcane dulci)

Costul atelierului este de 30 lei/persoana, se achitã la sosire şi acoperã toate materialele necesare, iar florile şi accesoriile fãcute vă rãmân. Participarea la atelier se face pe bazã de rezervare în prealabil la tel. 0723 049 584 (Camelia) sau printr-un mesaj privat pe pagina Camelia Minisan.
Ca să vă faceţi o idee despre bobocii aceştia despre care vă povestesc, vreau să vă prezint câteva coliere realizate de mine:


Posibilităţile sunt infinite şi se pot realiza atât coliere cât şi cordeluţe, agrafe, cercei, brăţări şi chiar buchete festive!! Veniţi de vă convingeţi ;)

Informaţii suplimentare:
Tema: Atelier de coliere din boboci si flori textile
Atelier susţinut de: Camelia Minişan
Data: 05.04.2014, ora 15:00 - 17:00
Locaţia: Restaurant Casa Bunicii (pe terasă) - Timişoara, str.Virgil Oniţiu 3
Preţ: 30lei/pers. Acoperă toate materialele necesare atelierului. Toate piesele lucrate, vă rămân.

Vă aştept cu drag!
Camelia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...