27 iunie 2013

Despre primul meu targ in Bucuresti

Weekendul trecut am participat la targul IloveHandmade (primul pentru mine) si am dus in Bucuresti, o bucatica de Timisoara. A fost o gura de aer cu bucurii marunte si omuleti cu vibratie calda.

Alaturi de Lavinia (click pe imagine)
Ciresele mele au facut senzatie si cred ca de as fi dus vreo doi pomi de cirese cercei si coliere, tot nu ajungeau pentru toata lumea care a venit sa intrebe de ele. 

Ciresele
Asta, impreuna cu vizitele celor din online, veniti sa ne cunoastem offline, m-a facut sa ma simt tare bine. :) Si pentru ca m-ati intrebat suficient de des "unde se gasesc chestiile pe care le faci?", am luat masuri in acest sens si va invit sa treceti pragul magazinului Lavly Handmade & More: in Timisoara il gasiti in zona P-ta Unirii pe str. Eugeniu de Savoya nr. 10, iar online pe www.lavly.ro

Multumesc prieteni dragi ca, in felul vostru, ati fost alaturi de mine in nebunia asta cu artizanatul (Alin, Carmen, Florin, Lavi, Luci) - ce m-as face fara voi?!

Poza pt cunoscatori ;)
Inchei indemnandu-va sa fiti prezenti, conectati si spontani! Bucuria sta in lucruri simple.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru creativitatea ta si pentru curajul de arata vizual culorile, imaginatia si pentru cei ce nu cunosc stiinta artei in lucruri prezente de zile cu zi... Mult succes ^_^

    RăspundețiȘtergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...