27 mai 2012

11even Timisoara

11 event Timisoara are loc in data de 29mai, dela ora 18.00 in Life!PUB. Evenimentul aduce fata in fata persoane care au trecut prin experiente extraordinare, provocari si esecuri determinante care merita impartasite, oameni care sunt in cautare de exemple practice si concludente pentru dezvoltarea lor ca indivizi si o nota de bucurie si curaj de a povesti lucruri minunate care pot inspira. Printre speakerii ce vor fi prezenti la Timisoara se numara:

  • Chester Williams - antrenor rugby actualmente la RCM Timisoara, marea legenda a Africii de Sud, a aparut in filmul "Invictus"
  • Daniela Tuleu - organizator DocumFest, membru al Organizatiei Femeilor de Afaceri
  • Calin Iepure - fost presedinte al Toastmasters Timisoara, managing partner al Trainingmasters
  • Peter Barta - dir. executiv Fundatia Post Privatizare
  • Cristian Onetiu - invitat de onoare.

Participarea la 11even Timisoara se face pe baza de bilet. Biletele pot fi achizitonate online accesand linkul 11even.ro/2012/bilete/, iar pretul acestora este de 50lei (bilet cu pret standard) sau 100 lei (bilet premium, care permite accesul la o serie de activitati culturale dupa eveniment). Incepand cu ora 21.30, participantii care achizitioneaza bilete premium se pot bucura de o degustare de vinuri, o expozitie foto a artistului Alecu Grigore, cateva cuvinte speciale oferite de membrii Asociatiei Little People si o serie de surprize oferite de partenerii evenimentului si de cativa artisti locali (gio Epure si Tourmaline Boutique).



11even Timisoare este un eveniment organizat local de PRbeta si Asociatia Amvest, cu sprijinul DC Print Media, MVT Logistics, Kelly Image, cu sustinerea Timisoara Toastmasters, Trainingmasters, Asociatia Little People, Trender WOM si ADESCO si este promovat de TVR Timisoara, AIESEC, blogu.lu, Ora de Timis, Evenimentul este recomandat de 24FUN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...