12 decembrie 2011

Atelier de Globuri

Nu stiu altii cum sunt, dar eu apreciez mult mai mult un cadou facut cu drag, de mana, decat unul cumparat de-a gata! Asa..simt eu ca primesc o parte din sufletul celui care face cadoul - si-a luat timp si s-a  straduit sa faca un dar pt mine :) Din acest motiv doresc sa va invit sambata, 17decembrie2011, ora 11.00, @ Zai Apres Cafe Timisoara,  la  Atelierul de decorat Globuri speciale pentru oameni speciali!

Sugestie de decorare
Globurile sunt speciale pentru ca sunt foarte mari si se desfac, astfel incat pot fi folosite pe post de cutie de cadouri :) M-am indragostit de ele din prima, v-am mai spus! Le decoram cu tehnica servetelului, iar la final le "pudram" cu praf de zapada.
Sugestie de decorare
Fiecare participant va primi cate un glob si toate materialele necesare (servetele, adezivi, pensule etc.). Pe langa globul acesta [primit de la mine], puteti aduce cu voi orice alt obiect pe care doriti sa il decorati [cutie de lemn, rama foto, sticla de vin goala]


Ne vedem sambata!

Informatii Suplimentare:
Tema: Atelier de Globuri - decorate cu tehnica servetelului
Data: 17 dec.2011, orele 11.00 - 13.00
Locatia: Zai Apres Cafe Timisoara (fostul Funky Cafe, Unirii), str. Mercy nr.5
Taxa de participare*: 30 lei/pers
Rezervari: party@a-tent.ro sau tel. 0723 049 584 (Camelia)

*taxa de participare acopera toate materialele necesare Atelierului: glob mare, servetele, adezivi, pensula, glitter, pasta de zapada, snururi. Puteti aduce cu voi si alt obiect pe care doriti sa-l decorati (cutie de lemn/carton, rama foto, sticla goala de vin, tava etc.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...