......ah...sa spun...sa nu spun.....ok, va spun: in ultimele saptamani Ama si cu mine ne-am framantat ce sa facem, ce sa facem la urmatoarea intalnire culinara. Atat de tare ne-am framantat...incat am zis "Hai sa framantam!"... :) si cum Paine am facut deja, in noiembrie facem Cozonaci Traditionali!
Cei "de-ai casei" stiu deja ca in fiecare editie aducem ceva nou si surprinzator! Marea bucurie a acestei editii este locatia unde vom "cozonacii": Laboratorul Prospero!
Din experienta Atelierelor trecute, stiu ca veti fi incantati de tema atelierului (pt ca se munceste si fainareste mult) precum si de specificul locatiei si ceea ce ne va oferi (posibilitatile de lucru). Avem spatiu berechet si toti cozonacii vor intra la cuptor in acelasi timp!!! YUPIIIII nu trebuie sa asteptam la rand ;)
Avem ocazia sa lucram precum brutari/patiseri profesionisti. Fiecare participant va primi sort, boneta, faina Boromir si toate ingredientele necesare pt cozonac. Sub indrumarea brutarului Prospero si atenta supraveghere a lui Ama, incepem sa facem compozitia pt Cozonac Traditional. Framantam si framantam - cu tehnica, nu asa...aiurea'n oala - lasam la dospit, asortam, pregatim pt cuptor. Sunt multe trucuri ce vor fi dezvaluite participantilor.
Vizita prin fabrica si degustarea de Prospero Delicii, sunt activitati pe care sunt d'acord sa le anunt!...restul sunt surpriza (placuta) ! Va spun: atelierul acesta nu trebuie ratat, sub nici o forma!
Asadar, sa recapitulam:
- faina buna Boromir - avem
- sorturi, bonete, sucitori si ustensile - avem
- locatie exceptionala de cozonacit - avem
- buna dispozitie si idei gustoase - avem
- participanti la atelier - urmeaza sa se inscrie*
Va promit mare fainareala mare ce va rezulta in zeci de cozonaci rumeni si gustosi! De distractie...nici nu mai spun - sunt convinsa ca ne vom simti nemaipomenit si vom invata sa facem cei mai frumosi cozonaci!
*locurile la Ateliere sunt limitate si se ocupa ffff repede. recomandam sa nu asteptati pana in ultimele zile sa rezervati loc
_______________________
Informatii suplimentare:
- Tema: Atelier Cozonaci- Data: 20 noiembrie 2010, ora 13.00 (durata: aprox. 3ore)
- Locatia: Prospero, Cal. Torontalului km6, Timisoara (incinta PIT, vis-a-vis de Solectron)
- Transport: oferim transport cu microbus, participantilor care nu au masina. Plecarea se va face din statia Expresului 1 de pe Miresei/Cal. Torontalului
- Taxa de participare (se achita la sosire): 30 Ron/adult si 10 Ron/copil intre 4-10ani
- Inscrieri: amainbucatarie@gmail.com sau 0723 049 584 - Camelia
Parteneri media: Zile si Nopti, FoodCrew, Culinar.ro , Timisoara.ro , Tion.ro si muuuulti alti sustinatori (carora le multumim!)
Informatii despre Ateliere Culinare trecute gasiti aici (click)
CEVA REŢETĂ DE COZONACI...VĂ DOARE CUMVA MÂNA SĂ SCRIEŢI!!??,ne_am dori.
RăspundețiȘtergerenu dom'le...nu ne doare mana sa scriem :)
Ștergeredar pe dvs. va dor ochii sa cautati mai bine?! :P
RETETA http://cameliaminisan.blogspot.com/2010/11/cozonacii-prospero.html