14 octombrie 2010

Decor Halloween: Dovleac Surpriza

Va invit la mesterit mici surprize dulci, in tema Halloween-ului.

Aveti nevoie de:
- hartie creponata portocalie si verde
- bomboane
- forfeca, lipici


Decupati un cerc rotund din hartie portocalie (daca folositi hartie creponata, va recomand sa puneti 2cercuri, pentru a da o tinuta ferma dovleacului de hartie). Puneti in mijlocul cercului bombonele surpriza, strangeti marginile cercului, rasuciti hartia. Taiati o fasie de hartie creponata verde, o vom folosi pt codita dovleacului. Dati cu putin lipici pe hartia verde, ca sa se prinda de restul dovleacului, rulati, rasuciti..si Gata!

5 comentarii:

  1. Am vazut si eu pe site la Martha Stewart acesti dovlecei si chiar ma gandeam sa ii fac dar n-aveam hartie creponata portocalie. De fapt, se gaseste hartie creponata portocalie in librariile obisnuite? Ca eu n-am vazut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hartie creponata portocalie gasesti la (marca) Herlitz. Am lucrat dovleceii si in hartie decorativa folosita la buchete de flori - si au iesit mult mai bine: hartia fiind mai groasa, are "tinuta" mai buna! Oricum, dovleceii surpriza arata foarte bine iar ideea mi-a placut mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata, caut hartie si incerc si eu, fac pt fetele de la birou :-) Nu stiu cum de-a reusit Martha Stewart sa ii faca asa rotunzi :-D Am impresia ca i-am mai "stilizat" pe dinauntru...

    RăspundețiȘtergere
  4. :) foarte dragut - si eu fac cadouri prietenilor, din lucrusoarele ce le realizez..si se bucura, ii inveselesc :). Dovleceii iasa rotunzi! cu conditia sa fie hartia mai tare (de aceea am si recomandat sa puneti hartie creponata in 2straturi/2cercuri)

    RăspundețiȘtergere
  5. hartie creponata se gaseste si la kaufland

    RăspundețiȘtergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...