23 octombrie 2010

Atelier de Pizza

Cu mare placere va anunt ca luna octombrie am hotarat cu Ama sa o marcam cu o intalnire culinara "Cu Ama in Bucatarie" avand tema : Atelier de Pizza (coapta pe vatra). Si pentru ca va avea loc pe 31octombrie...va propunem  pizza cu iz de Halloween [..dar despre asta veti afla mai multe la fata locului! :) ] 
Ce se va intampla in cadrul acestui atelier? 
Ei bine: 
- aflam secretele aluatului de la un pizzaiolo (a se citi =pizzer cu 8 ani experienta dobandita in Italia), 
- degustam mai multe feluri de pizza (facuta pe vatra!)- invitatii harnici si curiosi isi pot face singuri pizza sub indrumarea specialistului (iar Ama si cu mine vom fi prin preajma si cu o vraja...inspiram invitatii sa faca paianjeni comestibili si alte personaje tematice :)


Marturisesc ca am avut ocazia sa asist la prepararea unei pizze si mi se pare foarte interesant "ritualul". Partea mea preferata este cand se baga in cuptor cu lopata aceea de lemn si toate aromele incep sa se combine.

Suntem foarte bucuroase sa va invitam la Pizzeria La Maria - locatia este recunoscuta si apreciata ca fiind printre cele mai bune pizzerii din Timisoara! Pizza se face pe vatra, in cuptor cu lemne si blat rotativ din piatra vulcanica; iar in cadrul Atelierului vom descoperii cateva secrete chiar de la Cosmin, pizzer cu formare in Italia si proprietarul pizzeriei YUPYYY!

Va promitem un Atelier gustos, satios si relaxat (intr-un cadru vesel si prietenos).

Informatii suplimentare:
Tematica: Atelier Pizza
Data: 31 oct 2010, ora 13.00 - 15.00
Locatia: Pizzeria La Maria, Str. Miron Costin 11, Timisoara
Taxa de participare*: 30 Ron/pers - se achita la sosire
Inscrieri atelier: amainbucatarie@gmail.com; sau tel. 0723 049 584 - Camelia

* Taxa de participare include pizza (all you can eat) precum si apa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...