05 august 2010

Atelier de DESERTURI DE VARA

Am “complotat” cu Ama in Bucatarie si vineri seara (13 aug, ora 20, terasa Hotelului Ana) va invitam la prajitura si prajiturit in cadrul Atelierului de Deserturi de Vara.


Nu va speriati, stim ca sunt coduri galbene…termometre incinse…zile toride de vara, iar ultimul lucru pe care il vrem este sa incingem cuptorul ca sa coacem prajitura. De aceea vineri, vom invata cum sa stam departe de cuptor si aproape de frigider..si totusi, sa pregatim deserturi delicioase.


[va marturisesc ca eram la un pas de a face un alt atelier pe cat de delicios, pe atat de “inflacarat” – il reprogramam pentru zile mai racoroase]


In cadrul atelierului dedicat deserturilor vom invata sa facem cheesecake (o prajitura delicioasa cu branza si fructe, usor de facut – si, si mai usor de mancat! - pe care, cu siguranta, toata lumea o va indragi). Pe langa prajitura ne vom racori cu bauturi in care gheata va fi vedeta (in forme si combinatii inedite!)


Ca seara de vineri sa fie completa, momentul creativ al acestui atelier va fi “Atelierul de zambete”- este o surpriza pregatita pentru participanti. Ne-am propus sa creem impreuna o seara de vineri racoroasa, delicioasa, creativa si vesela :)


_________________________________

Info Atelier Deserturi de Vara:

Data: vineri 13.aug, ora 20

Locatia: Terasa Hotel Ana - Calea Martirilor 100, Timisoara (z.Girocului)

Taxa de participare (se achita la sosire): 30 Ron/adult (10 Ron/copil intre 3-10ani)

Inscrieri: ama2675@gmail.com sau 0723 049 584 - Camelia


Taxa de participare acopera toate ingredientele necesare atelierului (alimentare si nealimentare), apa si cafea.


Informatii suplimentare despre Atelierele Culinare trecute gasiti aici.

Alaturi de noi sunt CreativeCircle, culinar.ro si Lactitalia.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...