Ar fi absolut scandalos sa nu profitam de fructele coapte, super-bune (si sanatoase) si sa nu ne intalnim "Cu Ama in Bucatarie" pentru un Atelier de Borcane Dulci! Nu?!
De aceea, sambata, 28 aug, facem GEM!
Ama ne lamureste care e diferenta dintre marmelada si dulceata (lectia e pe degustate, yum!) si vom face mult mult gem, urmand trucuri si secrete ce vor aroma bunatatea.
In partea creativa a intalnirii noastre (Atelierul de Zambete), inveselim borcanele! Le pictam si decoram, astfel incat de fiecare data cand gustati din gem..sa zambiti! si de fiecare data cand deschideti debaraua sa va incantati ochiul cu borcanelul dulce si vesel :)
La final..ceva irezistibil: clatite cu gem din partea bunicii!
Acestea fiind spuse, am convingerea ca ziua de sambata va fi gustoasa si aromata atat pentru papile cat si pentru suflet. Va invitam la o sesiune de gatit in care sa va deconectati total de la "centrifuga" cotidiana, sa cunoasteti oameni noi si invatati sa faceti un gem de te lingi pe degete.
Fiecare participant va pleca acasa cu un borcan dulce si "gemos" si cu un zambet luminos pe fata.
PS. daca este prea cald sa stam pe terasa, ne mutam in restaurant - la clima :)
Alaturi de noi sunt: Casa Bunicii, FoodCrew, Zile si Nopti, CreativeCircle, PrintPress
______________________________________
Info Atelier de Borcane Dulci
Data: sambata 28 aug, ora 10-13
Locatia: Restaurant Casa Bunicii, Str. Virgil Onitiu 3 Timisoara
Taxa participare (se achita la sosire): 30Ron/adult ; 15 Ron/copil intre 3-10ani
Inscrieri: amainbucatarie@gmail.com; 0723 049 584 - Camelia
Taxa de participare acopera: 1borcan gem/pers; apa; clatite; materiale deco pt borcane
Info despre evenimente trecute gasiti aici (click)
NOU! Poze de la eveniment
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu