22 mai 2014

Fashion Fridays Designers’Fair – targul de moda si cultura romaneasca

Dragi şi Drage, 

Sâmbătă (31mai) şi duminică (1iunie) 2014, vă aştept la târgul de modă şi cultură românească Fashion Fridays Designers Fair.

Lucrez de zor la accesoriile de vară pe care le voi expune la târg şi urmează să public şi un album dedicat, pe pagina mea de Facebook (click). Dacă sunteţi curioşi ce bunătăţi pregătesc, urmăriţi pagina ;)

Pentru că prima zi din vară o petrecem împreună, ce poate fi mai plăcut decât un city break chiar în inima oraşului ?!

Bastionul Theresia prinde viaţă şi culoare, devine destinaţia preferată de weekend. Noi colecşii vestimentare şi de accesorii abia aşteaptă să fie probate. Printre cei 40 de designeri participanţi, ediţia a treia aduce nume noi şi colecţii de linii masculine.

Pentru că e un weekend de vacanţă, Zai Après Café vă aşteaptă cu limonadă rece, cocktailuri şi bunătăţuri pe alese.

Nu lipsesc şedinţele foto şi de make up, fotografi talentaşi, modele pe măsură, bloggeri specializaşi şi cei mai buni stilişti care vă vor da sfaturi utile pentru sezonul călduros.

“Pozează şi donează” este o nouă campanie umanitară Fashion Fridays, realizată împreună cu fundaţia People for People, pentru susţinerea copiilor de la Centrul de primire în regim de urgenţă Timişoara. Cei prezenţi la eveniment pot dona în schimbul unei poze, dar au şi şansa de a pleca acasă cu un cadou surpriză - o ţinută de designer.

ORAR:
31 MAI – 1 IUNIE
10:00 – 20:00
Bastion Timişoara (str Hector, vis a vis de Facultatea de Stomatologie)
Intrarea este liberă.

Vă aştept!
Camelia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...