10 iulie 2013

Decor tematic: Marea

Sunt convinsa ca cei ce iubesc marea si sunt departe de ea, vor ofta acum [fericiti cei ce prefera muntele si un lac ;) ] insa, poate va inspira acest articol intr-un fel, sa o aduceti mai aproape de voi! Fie ca vorbim despre nunta, botez sau orice alta aniversare, tema poate fi creata folosind urmatoarele elemente: scoici, stele de mare, pesti, nisip, navod, slapi de plaja etc.. Am cautat [via google] cateva idei si iata ce am gasit:

Buchete realizate din scoici, cosulete pentru petale de flori, decorate cu scoici si stele de mare, cocarde si accesorii de par.


 Invitatii tematice si o scoica mare pentru inele


Torturi si briose "marine"

Decor pentru masa festiva: felinare, lumanari turnate in cochilii, evantaie, barcute etc.


Daca petrecerea este in aer liber, tineti cont de vant (briza) si insectele ce se aduna seara la sursele de lumina si folositi torte/lumanari anti-tantari si ,eventual, spray repelent.

2 comentarii:

  1. Imi place foarte mult blogul tau, il citesc cu drag, dar acum e prima data cand comentez. Trebuia! :) Vreau sa iti multumesc pentru aceasta postare, mi-am adus cu drag aminte de nunta mea: https://plus.google.com/photos/105906534610297089597/albums/5898960904362948545
    Marea a fost tema cu care amandoi am fost de acord, si petrecerea a fost foarte frumoasa (feedback 100% pozitiv)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce inspirati ati fost pt nunta! pestisorii aurii sunt geniali :) din poze imi pare ca a fost o petrecere deosebita.

      Ștergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...