02 octombrie 2012

Atelier de Paine Shaping&Scoring

Dragilor sambata aceasta intre 15.00-18.00 sa nu va faceti planuri pentru ca avem un Atelier de Paine in Timisoara la Pizzeria Maria ! Impreuna cu Codruta (codrudepaine.ro) am hotarat ca este momentul ca amatorii de paine facuta in casa sa aiba ocazia sa-si imbunatateasca tehnica de shaping (dat forma painii) si scoring (crestarea painii)  - proceduri esentiale pentru aspectul final al painii.

  
In cadrul acestui atelier se vor exersa trei tehnici de shaping: pentru batard, boule si mini baghete, fiecare forma cu scoring-ul aferent. Grupul de lucru va fi restrans, maxim 10persoane, astfel ca fiecare participant va fi indrumat indeaproape de catre Codruta.

Demo Scoring @Atelierul de Paine din 11febr 2012
Participarea la atelier se face doar pe baza de inscriere in prealabil, trimitand un e-mail cu numele la party@a-tent.ro. Costul atelierului se achita la sosire si acopera toate ingredientele necesare. Participantii sunt rugati sa aduca doua banetoane de maxim 1kg: unul rotund si unul oval. Cei care nu au banetoane sunt rugati sa mentioneze acest lucru in e-mailul de inscriere.

Detalii:
Tema: Atelier de Paine: Shaping & Scoring
Data: 06 oct.2012, ora 15.00
Locatia: Pizzeria Maria Timisoara, str.Emanoil Gojdu nr.6 (zona P-ta Sinaia, in fostul Pozzo dei Desideri)
Nr. de locuri disponibile: 10locuri
Cost: 70lei/pers
Inscrieri: party@a-tent.ro

Partener: Boromir

Pe sambata! :)



Un comentariu:

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...