06 august 2012

Petrecere la Piscina

Norocosi sunt cei nascuti in lunile de vara! Pot face super petreceri aniversare in aer liber - la piscina, pe plaja, la iarba verde.

La o astfel de petrecere am fost saptamana trecuta (La multi ani Claudia! sa ne traiesti mult si bine, sanatoasa si fericita) si mi-a inspirat un articol despre petrecerile la piscina/ strand.

Cel mai important lucru de stiut pt invitatii la o astfel de petrecere... este faptul ca cu cat (vrei sa) crezi  mai tare ca nu faci baie.... cu atat mai sigur e ca aterizezi in apa.... imbracat, incaltat.... Doar la telefoane si aparate foto au grija derbedeii! :)))))

 Intro'ul fiind spus, hai sa compunem petrecerea:
Mi-a placut la petrecerea Claudiei ora la care a inceput: 17.00 - aer respirabil, soare cat sa te mai atinga putin si am avut 4ore de lumina pentru balaceala cu salturi in scheme si poze. Prichindeii invitati au fost si ei veseli si apti de joaca, iar pe la 20.00 s-au dus la nani... noi continuand pana tarziu in noapte.
La capitolul mancare este bine sa fiti atenti! Nu recomand maioneze si carnuri grele...pe de o parte sunt perisabile - se strica repede in caldura, pe de alta parte va doriti invitati zglobii... nu sa doarma la soare cu burta gata-gata sa pocneasca de satula. Se preteaza foarte bine canape'urile sarate (sau finger-food'ul), saratele, alune, briose, frigarui de fructe, pepenele galben si rosu, porumb fiert, pop-sickles, inghetata. 


Bautura trebuie sa fie rece si colorata - pentru fete. Daca aveti barman cereti cocktailuri slab alcolizate (pe caldura se urca repede la cap): aperol spritz, bacardi breezer etc. Limonadele, melonadele, granita si apele tonice sunt si ele bine venite.


Provocati invitatii la intreceri! Profitati de concursuri in apa, dar nu-i uitati pe cei ce nu stiu sa inoate si ganditi provocari "terestre". Eu m-as bucura de un colac si perinite gonflabile cu care sa sar in apa (ca plutesc doar pe la pietricele)

Concurs de vaslit din lingura
Hula Hoop
Bule Acvatice
Canotaj cu maxim de echipaj
Limbo Dance, Cartile, Mima, Dartz si alte jocuri de societate.

Cine pierde primeste pedeapsa.

Alte sugestii marunte:
E bine sa aveti o crema cu protectie solara - daca e soare puternic, poate aveti invitati la care le va prinde bine. Pentru cei nepregatiti de baie [asa cum am mers si eu] este bine sa aveti cateva prosoape mari si cateva tricouri unisex.


Nu uitati de fotograf - asa toata lumea va fi in poze si fotograful va surprinde frumos momentele petrecerii.
Daca va intindeti cu petrecerea pana spre seara este bine sa aveti lumanari anti-insecte si spray repelent. Se aduna tot felul de insecte nesuferite la lumina becului.

Va doresc multa inspiratie pentru o petrecere memorabila!

Un comentariu:

  1. Mie mi se par niste cretini desteptii care au impresia ca fac o chestie amuzanta daca te arunca in apa. Ce minte de gaina trebuie sa ai sa crezi ca persoana respectiva chiar se va distra? Poate te doare capul, esti la ciclu, ai o iritatie pe fund, te doare in cot, ai pe tine o rochie de 3 milioane si pur si simplu n-ai chef sa te uzi. Care-i problema? Sa sara ei cu capul inainte daca li se pare ca e asa de distractiv!

    RăspundețiȘtergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...