03 mai 2011

Inaugurarea tavii

V-am spus ca am primit cadou o tava pentru briose? V-am spus! Nah, am inaugurat-o! :))

dovada! :)
Am facut briose, de m-am scurs langa cuptor de pofta si am stat ca un copil mic la gemulet sa vad cum cresc!
Luni seara (pe la ora 22.00! :)) ) am facut Briose cu Ciocolata (click) dupa reteta Laurei Sava. Doamne cum miroasea ciocolata topita......Am pus si visine dar am renuntat la glazurarea cu ciocolata (doar de data asta!)

Marti am facut Briose cu Afine (click) dupa reteta Amei. Pe cand au fost gata de scos din cuptor...imi suna telefonul "ce coci iar..ca miroase asa de bine ca murim aici..in vecini" :)))

La ambele retete am pus mai putin zahar decat era mentionat - dupa mine as pune minim de zahar in orice!
Urmatoarele retete ochite la capitolul briose sunt cele pt briose cu legume - ceva sugestii si recomandari?!

Nah..sunt tare bucuroasa ca am "comis-o" si pe asta! Imi vine in minte o discutie avuta cu Antonio Pasarelli, care imi spunea ca pasiunea pt gatit este mult "aprinsa" si  auto-motivata de prezenta cuiva drag pe care vrei sa il alinti, sa ii dai atentie si sa ii arati iubire prin asta. Pai daca e asa (si tind sa cred ca e), iubitul meu...sper sa apuc sa te alint cu ce bucataresc; nu sa te otravesc (cu incercarile mele) !  :))))

Un comentariu:

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...