19 mai 2011

Despre Frumuseti si Frumusete

Zilele astea m-am uitat in oglinda si mi-am pus o intrebare intrebatoare: oare cum reusesc vedetele sa arate atat de bine (odihnite si proaspete)...cand imi imaginez ca au multe nopti nedormite, multi km pe drumuri  (cu diferente de fus orar) si un consum de energie cu mult peste media unui om normal? Adica, am inceput sa ma gandesc la mine ca ceva nu fac bine (sau ca sunt cumva defecta)...tinand cont de cearcanele pe care le vad, coafura care de multe ori se incapataneaza sa stea cum vrea....si alte detalii de astea "femeiesti"...

Sharon Stone
Adica...femei de peste 50 de ani ce afiseaza o imagine si o vitalitate de 20?.... Primul gand a fost "ce fain ca pot si isi permit sa imbatraneasca frumos; sa nu isi piarda charm'ul" . Nu stiu de ce aveam impresia ca o trusa de farduri le ajunge pt asta....iar dimineata cand se trezesc radiaza ca pe covorul rosu.

Madonna
 Intamplator am primit un newsletter cu "vedete nemachiate" si am vazut ca, in fapt, aceste vedete sunt "muritoare" ca noi toti...iar dimineata poate fi incercanata si ciufulita si pt ele.

Andreea Banica
Abia atunci m-am gandit cu adevarat la faptul ca pozele difuzate in media sunt de obicei facute la aparitii oficiale, iar in spatele prezentei senzationale sta o intreaga industrie: make-up, hair-style, designeri, lumini, fotografi - toti profesionisti de top.


Asa ca, data viitoare cand imi mai vine sa suspin dimineata ca parul nu are volum ca in reclame si reviste, sau ca sprancenele nu imi lumineaza privirea, am sa imi fac o programare la cosmetica! :)))

Eva Longoria
 Inteleg ca fiecare femeie poate arata senzational atata timp cat isi doreste si se preocupa de asta. Totusi, cred ca mass-media inoculeaza standarde de frumusete (si perfectiune) care nu sunt 100% adevarate. 

Cher
V-am spus, primul impuls "brut" al meu a fost sa ma frustrez ca imi luceste tenul, ca am cearcane si alte cele...iar toate bucatile de la TV sunt perfecte si nu "sufera" de toate problemele astea. (serios?! dar acneea lui Cameron Diaz...) 

Drew
Ma intreb: o adolescenta cum filtreaza toate informatiile astea despre imaginea femeii perfecte si conceptul de frumusete (care in viata reala e greu/imposibil de atins)?

Halley Berry
Clar, imi place sa vad perfectiune, glam si extravagante la evenimentele prezentate la TV - dar..cum facem sa ramanem ancorati in realitate?

J.Lo
 O fi un subiect superficial...dar imi da de gandit ce implicatii profunde poate avea (mai ales in randul generatiei MTV) !

Kim
Pamela

Rihanna
Lady GaGa
Ce s-ar face chirurgia plastica (cu implanturi de cele mai ciudate), firmele de cosmetice, saloanele de tot felul fara pozele astea perfecte ce "instiga" frumusetile la frumusete?

5 comentarii:

  1. frumusetea = atitudine + incredere in sine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. + inca cateva lucruri
      iti dau dreptate, dar pana sa descoperi si sa intelegi frumusetea sufleteasca, te ingrijesti de frunusetea trupeasca.

      Ștergere
  2. Pozele "before" sunt facuta astfel incat sa nu flateze deloc. Ar trebui sa pozeze cam in aceiasi pozitie si inainte si dupa machiaj, nu sa fie surprinsa in timp ce casca sau au facut o grimasa. Nu sunt credibile nici pozele ne si nici pozele cu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate. cel mai important pt mine...este faptul ca "diva look" se fabrica si nu traiesc cu impresia ca asa arata ele dimineata.

      Ștergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...