16 februarie 2011

Degustarea de Prajituri

 Luni, 14 Februarie 2011, la Degustarea de Prajituri Marocane, ne-am indulcit pana in maduva oaselor cu prajituri [in araba prajituri = كعك ]: fekkas, macarons, baclava, chebakia, fursecuri, cheesecake, delice cu menta,opera, royal chocolat.... o nebunie.


Dintre specialitatile de prajituri marocane in topul preferintelor mele este Chebakia urmata de Macarons - mierea, migdalele, susanul...un spectacol!
Specialitati Marocane

Nawal, ne-a dezvaluit cate putin din secretele bucatariei marocane - cunoscuta ca fiind una sanatoasa, iar Diana ne-a invitat la dans, in cadrul unui curs fulger de samba si cha-cha (caloriile din prajituri s-au topit - febra musculara de a 2-a zi a confirmat! :)

Nawal
Pe langa prajiturile speciale, Nawal ne-a surprins si cu o tinuta specific marocana, lucrata manual. Dupa ce am gustat si dansat, concluzionez ca februarie a fost o intalnire culinara dulce Cu Ama in Bucatarie


Alaturi de noi au fost: Casablancacakes, Magnum, LiveAudio, FoodCrew , Zile si NoptiLe multumim!

PS. invitatul meu de suflet  a fost Amalia Kuglis, cea care ne-a spus "Cancerul la copii poate fi invins! Temerarii stiu ca se poate - Poti si TU!"

Cami & Ami: Poti si Tu!

2 comentarii:

  1. felicitari. mi0ar fi placut sa particip.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nawal e grozava - talentata, pasionata si o prezenta calda, deschisa.

    Poate ne vedem la atelierele urmatoare :)

    RăspundețiȘtergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...