25 august 2010

Fluturi la nunta

Puteti crea un moment spectaculos (chiar fascinant) la o nunta, prin eliberarea de fluturi. Acest moment este potrivit la iesirea din biserica (dupa cununia religioasa) sau la finalul dansului mirilor (daca sunteti in aer liber).
Imi place extrem de mult ideea, iar pentru ca regia sa fie perfecta trebuie sa cunoasteti urmatoarele aspecte:
1. Fluturii sunt transportati in cutii speciale la o temperatura scazuta, fiind intr-o stare de “hibernare. Cu aproximativ 90 de minute inainte de momentul eliberarii, ei trebuie transferati in cutiile din care li se va da drumul (aceste cutii au atat rol decorativ, cat si functional – fluturii avand timp sa se “incalzeasca” , devenind mai activi)
2. Numarul de fluturi optim se poate estima undeva la 1fluture/2pers. Asta inseamna ca pt un eveniment cu 200 pers. aveti nevoie de 100 de fluturi. Mentionati fotografului acest moment, pentru ca NU trebuie ratate pozele – iasa senzational!
3. Exista mai multe tipuri de fluturi folositi la evenimente. Cei mai apreciati sunt:

  • Coada randunicii: anvergura aripilor este de pana la 8 cm si un colorit impresionant. Fluturele este disponibil incepand cu jumatatea lunii august. [Pret 100 fluturi: aprox. 5.800 Ron]
  • Ochi de paun: anvergura maxima a aripilor de aproximativ 7 cm. Fluturele este disponibil incepand cu primele zile ale lunii iulie. [Pret 100 fluturi: aprox. 1.600 Ron]
  • Fluturi albi: Anvergura aripilor ajunge pana la 7 cm. Are un zbor planat. Fluturele este conturat de nervuri gratioase negre. Fluturele alb este elegant si poate fi comandat incepand cu luna mai. [Pret 100 fluturi: aprox. 1.000 Ron]
4. Temperatura, luminozitatea, umiditatea reprezinta conditii esentiale pentru o eliberare reusita. Temperatura la eliberare trebuie sa fie de peste 20 de grade C, eliberarea facandu-se doar pe timp de zi, cu minim 2 ore inainte de apusul soarelui si sub nici o forma nu se va face intr-o zi ploioasa.

Iata si cateva sugestii pentru cosuletele/cutiile din care se elibereaza fluturii:

Cutie decorata

Cosulet decorat
OBS. Acesti fluturi nu dauneaza mediului inconjurator dupa ce sunt eliberati.
Va doresc petrecere frumoasa si inspirata! .. cu fluturi peste tot (chiar si in stomac!) Despre decor tematic - Fluturi puteti citi aici (click)

4 comentarii:

  1. buna ziua, cu cineas putea vorbi pentru fluturasi?
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua, datele mele de contact le gasiti in sectiunea "contact" de pe acest blog

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua doamna Camelia! Ati putea sa imi dati un nr de telefon? Ma intereseaza pt nunta mea. Multumesc! Anastasia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună ziua!
      Eu am scris doar un material informativ, mu comercializez fluturi. Gasiti in Bucuresti distribuitor.

      Ștergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...