13 martie 2014

Tutorial: Brosa Leu

Există un leuşor curajos în fiecare din noi! Little People îmi reaminteşte acest lucru în fiecare zi. Ca să răspândim vestea tuturor, de mărţişor, am făcut pentru ei un tutorial cu o broşă leu curajos şi toţi care cred în puterea lui (sau vor să încurajeze pe cineva) au ocazia să îl meşterească, pentru că vă ofer instrucţiuni pas cu pas.



Materiale necesare:
1.       Fetru: portocaliu, galben
2.       Aţă galbenă, neagră (opţional portocalie, roşie)
3.       Ac de cusut, foarfecă, creion, hârtie
4.       Ac de broşă



Click pe imagine pentru a vedea mărit
Pe o coală de hârtie se desenează forma leului. Acest desen va fi şablonul după care vom lucra broşa. Decupaţi desenul cu forma leului. Şablonul astfel obţinut se aşează pe fetrul portocaliu şi se decupează „coama” leului. Decupaţi din şablonul de hârtie faţa leului, iar apoi, cu ajutorul şablonului obţinut, decupaţi fetrul galben. În acest moment trebuie să aveti coama leului (din fetru portocaliu) şi faţa leului (din fetru galben). Cu un ac şi aţă, prindeţi acul de broşă pe „coama” leului (poza nr. 6-7).



Se coase detaliile feţei (ochi, gură, nas) pe bucata galbenă de fetru. Daca doriti un efect strălucitor, puteţi pune o paietă pe post de nas. Dacă nu aveţi paietă, puteţi realiza nasul prin cusături cu aţă roşie (sau neagră).
După ce aţi cusut toate detaliile dorite pe faţa leului, aceasta se coase pe „coamă” (fetrul portocaliu, pe care aţi prins deja acul de broşă). În această etapă broşa este finalizată. 

Spor!
Camelia 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...