19 decembrie 2013

Trăistuţe de Colindat - Atelier de Pictură Textilă

Aşa cum vă spuneam şi în 2012, cred cu tot sufletul că spiritul sărbătorilor de iarnă înseamnă mai mult decât aglomeraţie, cheltuieli, mâncat peste măsură şi colindat pentru bani şi, de aceea, vă invit sâmbătă, 21 decembrie 2013, începând cu ora 11.00 la un Atelier de pictat Trăisţute de Colindat. Cu mic, cu mare, vreau să ne întâlnim şi, preţ de două ore, să avem un timp de calitate impreună, ce va lasa o amintire frumoasă. 

Fiecare participant va primi câte o trăistuţă pe care o va picta după inspiraţie şi voia inimii. Cine va spune ca nu se prea pricepe, primeşte ajutor - şablon şi indicaţii. Toată lumea va avea în final o sacoşă unică, frumoasă...specială. Garantat! (dovadă stau atelierele trecute de pictură textilă: în Timişoara - aici şi în Oradea - aici )
Fie că mergeţi la colindat cu trăistuţa, o purtaţi pur şi simplu ca geantă sau puneţi cadouri de dat în dar, va atrage atenţia şi puteţi spune cu un zâmbet mare "eu am facut-o!". Atelierul este destinat tuturor (băieţi, fete, adulţi,copii, bunici)

Abia aştept să ne întâlnim! Aduceţi cu voi doar voie bună, de restul ne ocupăm noi :)



Atelierul va avea loc în cel mai delicios de dulce loc din Timişoara: Let's Chocolate concept store - Iulius Mall demisol (lângă fântâna arteziană). 

Mă simt ca şi cum v-aş da întâlnire în rai... pentru că tind să cred că şi în rai sunt râuri de ciocolată, ganaches,  mini-chocolats, tablete, băuturi calde şi cocktailuri - toate făcute cu măiestrie de un ciocolatier francez! :))




Informaţii suplimentare:
Tema: Atelier de Pictură textilă - Trăistuţe de Colindat
Data: 21 decembrie 2013, ora 11.00
Locaţia: Let's Chocolate concept store - Timişoara, Iulius Mall demisol (lângă fântâna arteziană)
Cost: 30lei/pers. Se achită la sosire şi acoperă toate materialele necesare atelierului.Copiii au participarea gratuită dacă sunt însoţiţi de un adult plătitor.
Înscrieri: minisan_camelia@yahoo.com sau 0723 049 584

Ne vedem sâmbătă!
Camelia

foto credit: notonthehighstreet.com


Update Poze
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...