06 iunie 2012

Petreceri de Burlacite - Pareri si Idei

Odata cu vara incep si nuntile si odata cu nuntile si petrecerile de burlaci si burlacite! Inainte de orice cuvant in plus vreau sa subliniez apasat ca aceasta petrecere NU este organizata (si implicit platita) de catre viitoarea mireasa sau viitorul mire, ci de prietenii din anturajul lor.

 Sursa foto: http://www.facebook.com/pages/Scottish-Pub
In opinia mea, aceasta petrecere nu vizeaza o "ultima escapada" [de obicei cu tenta/ispita foarte sexuala, care oricum nu iti "tine de satz" toata viata.. ba mai mult, isca discutii] ci o iesita in care, alaturi de prieteni apropiati,  marchezi simbolic momentul in care iti schimbi starea civila si incepi un capitol nou de viata.

Cum sa organizezi o petrecere de burlacite?
Sa o luam de la acce$ibil spre exclu$ivist!

1. Iesita cu fetele (de obicei 10 pers. +/-) la bar/pub/club. Buget estimat: 100 lei/pers. Se lasa cu mult dans, cocktailuri si o petrecere ca in vremurile studentiei. In aceasta varianta recuzita petrecerii este foarte simpla si accesibila, de exemplu:

Modele de Flori si Voaleta de Mireasa (poza centrala via Adina Mircea)
  • cordelute cu flori si voaleta pt mireasa (aprox. 15lei/buc) - de prins in par, facute din tul si/sau voal, asa cum invatam sa facem la Atelier weekendul acesta
  • tricouri personalizate (aprox. 30lei/buc): "Se marita ...", "Ma marit, dar nu azi!"
  • tort dragut (aprox.70lei/10pers) (am eu cateva idei indecente pt tort, dar nu le pot publica aici)
  • cocktailuri alcoolice (aprox. 50lei/pers) - am vazut online niste paie haioase ce merg bine in bautura

2. Petrecere tematica. In aceasta categorie, temele petrecerii pot fi nelimitate, dar propun sa ne jucam cu cateva scenarii! ;)

Sursa foto: http://www.facebook.com/pages/Scottish-Pub

Prima idee ce mi-a venit in minte este o petrecere in pijama! Nu cred ca exista cineva sa nu fi fost macar o data la o astfel de petrecere. Printre elementele temei, mentionez:
  • limuzina care sa ia fetele de acasa si sa le duca la locatia petrecerii. In limuzina sampania si dulciurile  sunt  la liber!
  • tricouri de pijama sau perne personalizate, 
  • instructoare de lap-dance - astfel vor beneficia si baietii de petrecerea voastra ;)
  • daca in cursul serii va someaza pentru deranjarea linistii publice si un politist (in calduri), aveti si elementul stripper (dar mare grija cu el...ca nici noua nu ne-ar pica tocmai bine daca de ginerica s-ar freca o asistenta sexy sarita din tort!)
Ca femeie maritata, mireasa ar fi bine sa stie sa gateasca, de aceea o petrecere culinara poate fi tema perfecta. Singura precizare pe care o fac este ca deserturile gatite pentru sot vor avea forma, decor si conotatie total hot & indecenta. Aici aveti nevoie de cineva care sa sustina atelierul - pt a va arata cum trebuie modelat martipanul, blatul si cremele.

PinUp Girl Bachelorette Party (sau Lingerie Party): acum aveti o scuza buna sa aflati ce ii vrajeste pe barbati in cluburile cu dansatoare. Bagati de seama ce si cum fac fetele acolo! Nu se asteapta nimeni sa poti face ca elicopterul la bara...dar 1,2 trucuri poti prinde :)))

3. Weekend de fete: este de departe varianta cea mai scumpa, insa e preferata mea! Cum ar fi un city-break intr-un oras mare, cu gasca de fete, cu masaj si cosmetica intr-un SPA, mancat in oras, un pic de shopping, un pic de clubbing...MEMORABIL!

Sunt curioasa, voi ce petreceti interesante stiti?

2 comentarii:

  1. an citit articolul tau, dragut si eu organizez o petrecere prietenei mele, ma gandeam la niste pedepse pe care sa le faca in pub, gen sa convinga un barbat sa-i cumpere de baut ...:)

    RăspundețiȘtergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...