20 februarie 2012

Comandam Bannetoane

Asa cum am promis la Atelierul de Paine Artizanala, facem o comanda de grup pentru bannetoane, pentru a scadea costurile livrarii Germania - Romania (acestea fiind estimate undeva la 20Euro)

Bannetoanele le comandam pe 01martie 2012 de la www.brotformen.de, iar timpul estimat de livrare este de 2saptamani.

Asadar, pentru a comanda impreuna cu noi aceste cosulete in care se face ultima dospire a painii (aluatul ramanand imprimat cu modelul bannetonului) pasii sunt urmatorii:



1. Intrati pe http://brotformen.de si, din sectiunea Catalog (Angebot in germana), alegeti bannetoanele dorite.

2. Trimiteti optiunea voastra pe adresa party {at} a-tent {punct} ro. Mentionati in cadrul acestui e-mail codul bannetonului + costul, precum si numele, prenumele vostru, localitatea din care sunteti si un numar de telefon.

3. Noi verificam comanda (sa corespunda codul cu preturile) si va comunicam intr-un e-mail numarul de cont Euro in care trebuie sa virati contravaloarea bannetoanelor comandate. (Acest numar de cont este al meu si il folosesc doar pentru plati online) Pe 01 martie 2012, plasam comanda, iar acest lucru presupune si plata integrala catre http://brotformen.de/ a articolelor comandate. 

4. In momentul in care comandam bannetoanele vom sti exact costul livrarii Germania - Romania. Acest cost va fi impartit la numarul de persoane care au comandat. (pana la data de azi sunt deja 3persoane cu comanda). Suma aferenta livrarii o veti plati cand primiti bannetoanele comandate. 

5. Daca nu sunteti din Timisoara, va exista un cost aditional de curierat Timisoara - localitatea voastra. Acest cost este intre 8 - 20lei, in functie de curierul pentru care optati (ex. Posta Romana, Fan Curier, Cargus etc.)

Nota importanta: Propunem aceasta comanda de grup pentru a beneficia cat mai multe persoane de bucuria unor paini artizanale aspectuoase. Nu avem adaos comercial la bannetoane si singurul nostru castig este multumirea voastra si incurajarea unor obiceiuri alimentare sanatoase prin painea facuta in casa.

8 comentarii:

  1. Pune 4 persoane doritoare de banetoane...
    Eu sunt andrea, sunt din Timisoara si am ajuns aici prin intermediul codrutei.
    Caut sa vad ce fel de banetoane mi-ar folosi cel mai mult si revin cu un mail. Sigur voi lua 4 sau 5, caci coc paine in doua case:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun venit Adrea! Sa-mi scri detaliile (model bannetoane, nr bucati, si datele tale -nume +nr de tel) pe mail party@a-tent.ro

      Eu sunt nerabdatoare sa comad si sa primim coletul :)

      Ștergere
  2. Buna,
    Am trimis si eu datele la adresa de mai sus.

    Multumesc mult,

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Am plasat comanda! suntem 14pers cu un total de 64 de bannetoane

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai faceti comenzi comune pentru bannetoane?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ligia,
      Momentan nu, dar daca am sa mai fac o comanda comuna am sa anunt de blog.

      Ștergere
  5. Buna ziua, banetoane nu se gasesc si in Ro? Ma intereseaza si pe mine sa achizitionez cateva. Va multumesc, Lidia Predescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil sa gasiti si in Romania. Nu as putea sa va indrum, deoarece eu nu am mai cercetat piata. Sper sa gasiti :)

      Ștergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...