Instructiunile de utilizare spun: se intinde pe imagine, se coace [la 110grade], se cojeste, iar apoi se aplica pe suprafata dorita. Zis si facut! Am incercat varianta desen cu creion de ceara si varianta hartie tiparita. Ambele un esec total! Sa va explic:
Stratul l-am pus destul de gros, ca sa nu se arda...
Pasul 2: am pus hartia in cuptorul setat la 110grade. Pe instructiuni scrie ca se lasa pana la 30 de minute. Dupa 7minute a inceput sa iasa fum si portiunea cu Fimo sa se arda.... :(la fel s-a intamplat si cu hartia colorata cu creioane)
Ok...s-au ars, asta e...dar speram ca macar imaginea s-a transferat...
La hartia cu creion s-a facut un transfer vag....insa in cazul hartiei tiparite nu s-a transferat nimic.
Cum am incredere in marca Fimo, iar instructiunile de folosire le-am urmat...cred ca aceasta catastrofa se datoreaza hartiei. Este posibil ca tiparul sa fie unu de calitate, iar cerneala sa fie cumva "izolata" pentru a nu ramane pe degete [stiti...ca la reviste si ziare ieftine].
Pe cat am fost de entuziasmata de acest produs, pe atat sunt de dezamagita de el. Miroase foarte urat [imi irita nasul si ochii] si nu mi-a iesit transferul :( Am sa mai fac doua incercari: una pe ziar si una pe poza - sunt curioasa daca iasa ceva.
Singurul efect care mi-a placut cu Fimo Lichid este acela in combinatie cu pigmenti de culoare. Daca modelezi figurine din pasta polimerica [solida], poti crea efecte "lichide" cu ajutorul Fimo Lichid.
Mi se mai intampla si de astea ! :) doar nu credeati ca ma ocolesc esecurile...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu