18 septembrie 2011

Creioane cu Glazura & Briose

Azi a fost o zi interminabila [si nu in sensul bun]... asa ca m-am gandit ca o indulcire cu briose este exact ceea ce am nevoie! :)

Am aruncat o privire pe blogul Laurei [zana prajiturilor] pentru o reteta de briose...pfiiiii...si are la retete....de abia m-am hotarat pe care sa o fac! Am mers prin excludere - in functie de ingredientele pe care le aveam in casa :P

 Nah...am bucatarit briosele (unt, miere, faina, ciocolata etc.), le-am copt (si am salivat ca un catel langa cuptor) si... m-am gandit sa le aduc o nota personala si glumeata! Asa ca am scos din dulap creioanele "magice" :)) Setul de creioane pentru decor de la Dr. Oetker are 4culori: verde, alb, galben, rosu  si costa 6lei si un pic.

Am pus creioanele [tuburile] intr-un pahar cu apa fierbinte - ca sa se fluidizeze glazura de zahar din ele. Ceea ce a urmat a fost distractie maxima! Daca aveti copii prin casa, va recomand cu incredere sa-i co-optati la prajiturit! Sunt convinsa ca va fi chitzaiala mare!

Glazura se intareste repede si tubul cu varful subtire e foarte practic de folosit.


Pentru ca Halloween'ul e dupa colt, am experimentat si niste desene pe tema lui: fantome, panza de paianjen.
P.S. briosele par necrescute [pentru ca nu "dau afara" din hartie]...insa am folosit hartiute prea mari raportat la cantitatea de aluat... :) ramane secretul nostru!

2 comentarii:

  1. Cami draga, te pup dulce pentru faza cu "zana prajiturilor" (mi-a placut la nebunie :P)
    Iar briosele sint dragute foc, felicitari!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Geniale briosele tale.Esti super inventiva.;)

    RăspundețiȘtergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...