02 ianuarie 2011

Revelatii feminine: Cravata

Cu atatea sarbatori in perioada aceasta, am avut parte de o "revelatie feminina" legata de cravata: sa legi cravata unui barbat poate fi un gest cu multe valente:
  • poate transmite multa dragoste si afectiune - ii arati ca iti pasa si ca te ingrijesti de el. Nu mai vorbesc despre apropierea fizica necesara pt a lega cravata - contextul ideal pt un moment de intimitate ;;)
  • poate transmite multa putere si dominare - strangi nodul mai tare...si ii transmiti "daca te uiti dupa alta/bei ca porcu'....ai pus-o...ca te strang de gat!" :))))
Va las pe voi sa alegeti mesajul pe care vreti sa il transmiteti (de la caz la persoana) - in ambele variante acesta cred ca va fi auzit si inteles :)
Lasand gluma, trebuie sa stiti ca exista mai multe modalitati de a lega o cravata (vezi imagimea de sus). Alegeti nodul potrivit in functie de latimea cravatei si tipul de guler pe care il are camasa. De asemenea, daca doriti sa cumparati o cravata, tineti cont de lungimea ei - aceasta trebuie sa ajunga (dupa ce s-a facut nodul) pana la linia curelei de la pantaloni. Gasiti mai multe detalii (in engleza) aici.

In speranta ca acest subiect este util, voi reveni cu info despre:
- cravata Ascot (cu capat foarte lat)
- papion
- acul de cravata

[PS. poza cu nenea blond e gasita p net - nu-l cunosc :)]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...