21 august 2012

Atelier de Modelat Sarma

Sambata, 25 august 2012, incepand cu ora 15.00 ne vedem la cafeneaua Zai Apres Cafe Timisoara in cadrul Atelierului de Modelat Sarma.

De-a lungul timpului am descoperit impreuna pasta polimerica, tehnica servetelului, pictura pe sticla, quillingul precum si alte tehnici de realizare a diverselor obiecte "artizanale".  Este timpul sa exploram si domenii mai "dure" asa ca incepem cu sarma. Am sa va prezint tipurile de sarma si clestii utilizati iar apoi ne exersam caligrafia in scrisul cu sarma si modelajul de forme. Atelierul se adreseaza incepatorilor si nu necesita experienta anterioara (doar curiozitate si voie buna!).

Sarma astfel modelata poate fi folosita la cercei, bratari, coliere, magneti, semne de carte etc.
Sarma si accesoriile decorative sunt puse la dispozitie. Participantii care au cleste conic sunt rugati sa-l aduca, iar cei ce nu au sunt rugati sa anunte acest lucru la inscriere.

Cleste Conic
Informatii suplimentare:
Tema: Atelier de Modelat Sarma
Data: 25 aug 2012, orele 15.00 - 17.00
Locatia: Cafenea Zai Apres Cafe Timisoara, Str. Mercy 4 (P-ta Unirii, langa Carturesti)
Inscrieri & Rezervari: party @ a-tent.ro
Cost*: 30 lei + 10lei clestele (pt cei ce nu au)

*costul atelierului (30lei) se achita la sosire si acopera materialele necesare lucrului. Participantii care nu au cleste conic, vor plati suplimentar 10lei, iar la sfarsitul atelierului le ramane lor acest cleste. Toate figurinele modelate in cadrul atelierului le raman participantilor.

Atelierul este recomandat persoanelor cu varsta peste 12 ani.

Un comentariu:

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...