11 iulie 2011

Ziua Mondiala a Ciocolatei

foto: Mihai Albu
Azi, 11iulie, avem dezlegare la ciocolata pentru ca este Ziua Mondiala a Ciocolatei!!!! Cum s-a nimerit inspiratia mea pt Fimo-Ciocolata cu ziua asta..nu stiu.... :)..dar ma bucur ca s-a intamplat!

Mi-ar place sa avem azi parte de un Fondue Party cu degustare de muuuulte sortimente de ciocolata.....dar pt ca nu m-am gandit la asta mai din timp.. am sa va invit la ceva la fel de dulce (si gustos pt ochi) :)

Despre Colierele Caramelita din pasta polimerica am mai povestit si au avut mare succes! Asa ca de Ziua Ciocolatei va ofer praline facute de mine si va invit la concurs!

Ofer 3 premii dulci, personalizate la alegere:
Premiul 1: colier
Premiul 2: bratara
Premiul 3: cercei

Ce trebuie sa faceti: In perioada 11-15 iulie 2011, lasati un comentariu la acest articol, precizand ce model de colier Caramelita va place (din cele 3 modele facute de mine). Puteti mentiona chiar si bomboana de ciocolata care va face cu ochiul (alba, muscata, caramele spiralate , bomboane cu cocos etc.) si v-ar place sa fie in premiul castigat. Lasati un singur comentariu. Pentru compunerea celor 3premii (colier, bratara, cercei) stabilim impreuna cum vor arata - in functie de preferinta castigatorilor!

Extragerea castigatorilor o voi face prin tragere la sorti in data de 16iulie. Sa fiti pe faza la post'ul ce anunta castigatorii! Daca sunteti printre ei, urmeaza sa ne auzim pe e-mail ca sa stabilim impreuna cum va arata gablontul vostru personalizat si unde sa il expediez!

Va re-improspatez memoria cu colierele Caramelita (click aici pt a le vedea mari):
Caramelita nr1.        -       Caramelita nr.2          -     Caramelita nr.3
Succes!

10 comentarii:

  1. Mie mi-ar placea niste cercei din caramelele alea negru cu alb. Daca nu primesc imi fac eu :D :D :))))))). Alina R

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place Caramelita nr. 1, pentru ca e cel mai plin de choco :)) iar bomboana alba cu roz imi face cu ochiul! :D pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Carmelita,
    Vreau si eu sa particip la concursul tau!! Este unul dintre cele mai extra-delicioase concursuri la care am putut participa vreodata :))
    Deci, alegerea mea este tot primul colier. Cred ca daca ar fi sa dau in diabet de la atata dulce, macar sa fie ceva dulce dulce rau!! Bomboana roz este dementiala, ma intreb ce gust ar avea in realitate hahaaa!! Imi imaginez niste cercelusi sau chiar o bratara exact cu ideea de fondant roz/lila. Am incercat sa fac si eu ceva asemanator... concluzia a fost una dezamagitoare :))

    Mult succes in continuare! sa castige cel mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bomboana Caramelita 3 e pur si simplu delicioasa ... imi lasa gura apa... cred ca am s-o visez in noaptea asta...
    Astept cu nerabdare sa vad urmatoarele minunatii !
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Caramelita nr 3 e preferatul meu iar bomboana preferata e aia de ciocolata cu dungi albe pe ea. Bafta la creat ca vad ca nu te opreste nimeni, scoti minunatie dupa minunatie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nume:Iulia Pana
    Carmelita nr 3 este cel mai frumos prin simplitatea si delicatetea lui. in plus atentia se concentreaza pe o singura bomboana.
    felicitari pt ingeniozitate!

    RăspundețiȘtergere
  7. mie imi place la nebunie cel cu ciocolata muscata. mai ca mi vine sa ma duc sa mi iau o bucatica sa mananc:)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi place caramelita nr.3;chiar daca pare simplu e de mare efect!Felicitari pentru o asa idee delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Caramelita 1 este spectaculoasa, iar bombonica cu miez roz este preferata mea. Succes participantelor si multumim pentru concurs!
    Mariana Gugiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc pt comentariu draga Mariana <3
      Concursul a avut loc in 2011, dar urarea ta ma face sa iau in calcul inca unul. Tineti aproape ;)

      Ștergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...