17 martie 2015

Atelier de Crosetat Cardigane

Dupa caciuli, fulare si flori, este vremea sa trecem la un proiect mai mare si cred ca o varianta super simpla de cardigan este proiectul perfect! 


La inceput am ezitat sa ma apuc de crosetat imbracaminte, insa m-am incumetat la acest model de pulover si nu mi-a venit sa cred ca sunt doar 2tipuri de crosete implicate, nu presupune cusaturi si de numarat ochiuri, trebuie doar la inceput (primele 3randuri).

Pentru a fi eficienti in cadrul atelierului, vom realiza un cardigan mic - potrivit pentru un copil de 3luni. Cardiganul se lucreaza de la gat spre talie. Este important pentru mine sa intelegeti foarte bine cum se formeaza gulerul si umerii, pentru ca apoi mergem uniform in jos, pe lungime. Odata deprinsa metoda, sunt convinsa ca puteti realiza acest model de cardigan pentru orice dimensiune (va pun la dispozitie si tutorialul scris, cu indicatii pentru diverse marimi).

Atelierul este de nivel incepator. Nu trebuie sa aveti prea multe cunostinte despre crosetat, dar este indicat sa stiti deja cum se tine acul.

Data: Sambata, 21martie 2015

Ora:
grup 1 (max.8 persoane): intre orele 10.00 - 13.00
grup 2 (max.8 persoane): intre orele 14.00 - 17.00

Locatia: Cafenea Zai Après-Café Timisoara str.Mercy 5 (zona P-ta Unirii, langa Carturesti)

Cost: 40lei sau 35lei(daca aveti deja ac de crosetat nr. 3,5mm). Costul acopera materialele necesare si se achita la sosire. Participarea se face doar pe baza de inscriere in prealabil. Trebuie sa imi trimiteti un email pe adresa minisancamelia @ gmail.com

Va astept cu drag! :)
♥ Camelia 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...