11 august 2011

Gata Vacanta

Doua saptamani au zburat precum 5minute si ceea ce trebuia sa fie, in principiu, un timp alaturi de prietena mea s-a transformat intr-o vacanta cum n-am mai avut de [prea] mult timp. 

Lux de 15 stele, meniuri si iesiri la preturi exorbitante, bijuterii, parfumuri si cadouri in figuri nemasurate... cu siguranta fac sa le sclipeasca ochii multora, insa mie asa de bine mi-a fost sa plec fara nici o bijuterie, fara tocuri, fara o valiza de farduri... Am plecat "simplu" fara nici o asteptare, hotarata doar sa-mi creez un timp de calitate, iar Universul a fost maxim de generos. 


Am intalnit niste oameni care mi s-au lipit instant de suflet si am fost in locuri ce pareau carti postale date prin Photoshop. Cea mai mare bucurie a vacantei mele a fost sa-mi dau cu degetele prin nisip de plaja - vreo 3ani am tanjit dupa asta :) iar in prima zi la mare...am stat vreo 4ore latzita fara sa imi trebuiasca nimic - era liniste si bine si se auzea doar marea.

Am respirat prin toti porii si m-am bucurat de timpul pe care mi l-au facut cadou oamenii aceia deosebiti, m-am bucurat de bunatatile Elenei, m-am bucurat de zeci de povesti de viata, m-am bucurat de competitii castigate (chiar daca unii ma lasau sa castig!) :) , m-am bucurat de cafea buna ...si daca stau sa ma gandesc bine...ma bucur si de cucuiul din frunte si de genunchiul belit! :))) [sunt semne ca n-am stat ca planta]

Un comentariu:

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...