06 octombrie 2010

Decor Halloween: Mana Fantoma

Azi, toti copiii peste 3 ani :) atentie la mine! Facem maini fantoma... infricosator de dragutze :)))

Aveti nevoie de:
- manusi albe (din bumbac, lana)
- hartie neagra (sau paiete negre)
- lipici

Faceti niste bulinute din hartie neagra (cu perforatorul) si lipiti pe degetele manusii - pe post de ochi si gura. Lasati la uscat...iar spre ceas de seara...iesiti la "bantuit".

Distractia celor mici e garantata! Pfiii ce chitzaiala va fi pe capul lor cand vor misca din degetele ca sa "bantuie fantomele" :)))


O alta propunere, de data aceasta infricosator de...haioasa si crocanta, este mana fantoma din popcorn!

Aveti nevoie de:
- manusi transparente (precum cele din cutiile de vopsea de par)
- floricele de porumb (popcorn)
- bombonele

Puneti in fiecare deget al manusii cate o bombonica, pe post de unghii. Apoi umpleti manusa cu popcorn, legati capatul cu o sfoara si ...GATA.

Imi place foarte mult acesta mana fantoma cu popcorn! Ea poate fi integrata chiar si in decorul unei petreceri de Halloween pentru adulti! Puteti sa puneti maini prin incapere sau/si sa le dati invitatilor la plecare. Daca le dati la plecare, va recomand sa prindeti si un biletel haios de sfoara cu care ati legata manusa.

Halloween-ul este un prilej prin care poti petrece timp de calitate cu copilul tau. Imi doresc ca aceste articole sa te inspire si sa te "invite" la joaca. Pe langa ca va veti distra impreuna, activitatile acestea dezvolta dexteritatea, atentia, creativitatea copilului precum si abilitatile de comunicare si stima de sine.

Distractie maxima! :)))

Un comentariu:

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...