23 februarie 2015

Fa-i tu martisorul!

Iubesc martisorul! Il iubesc pentru ca vesteste primavara si pentru ca atunci cand eram copil, tata ne aducea cele mai frumoase martisoare din lume. Mereu erau artizanale si lucrate frumos si le indrageam pe fiecare in parte.

De aceea, te invit sambata, 28 febr.2015, intre orele 11.00 - 15.00 la cafeneaua Zai Après-Café Timisoara , sa facem impreuna martisoare pentru mame, doamne, domnisoare.

M-am gandit ca fetele speciale merita martisoare unice, de aceea iti dau ocazia sa le faci cu mana ta.

Martisoarele pe care le facem sambata, vor fi lucrate din pasta polimerica (aka Fimo) iar executia dureaza intre 10 si 30minute, in functie de cat decizi sa-l migalesti. Te ajut pas cu pas. Pasta polimerica este ca o plastelina magica (ce se intareste dupa ce e coapta).

Poti veni oricand in intervalul 11.00-15.00

Costul atelierului este de 10lei si acopera materialele pentru 2martisoare realizate de tine (sau 1martisor realizat de tine + 1martisor gata facut)

Martisoreala este pentru toata lumea - fete, baieti, copii, tatici, bunici ;) Oricine doreste sa faca o surpriza personalizata, sa descopere un hobby sau pur si simplu sa se relaxeze un pic este binevenit.

In cadrul atelierului vor fi expuse martisoare realizate de mine, asa ca poti trece pe la noi sa-ti alegi care iti place. O parte din martisoare le poti vedea aici - click.

Te astept!
Camelia Minisan


Sumar:
Tema: Atelier de Martisoare (+expozitie)
Locatia: Cafenea zai après café Timisoara , zona Pta Unirii, str. Mercy nr.5
Data: 28.februarie2015, intre orele 11.00-15.00
Cost: 10lei/persoana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...