30 august 2014

Floarea Soarelului - nuntă, cocarde, corsaj, coronite

Săptămâna trecută, prietena mea Emilia m-a rugat să o ajut cu manufacturarea unor accesorii de nuntă cu tema: floarea soarelui. Corsajul domnişoarelor de onoare, cocardele cavalerilor + nişte coroniţe dacă mai avem timp..
Cocarde - de pus în pieptul cavalerilor
Pentru cavaleri am conceput nişte cocarde simple cu floarea soarelui şi spice de grâu. Sunt uşor de pus în piept, iar spicele de grâu se regăseau şi în decorul sălii de nuntă. Iniţial am realizat un model de cocardă care, pe lângă floarea soarelui avea şi nişte boboci albi, dar am zis să lăsăm romantismul debordant în seama fetelor. ;)
Corsajul domnişoarelor de onoare
În ideea asta de romantism şi feminitate, corsajul domnişoarelor de onoare a fost unul delicat - cu floarea soarelui, boboci albi şi perluţe.Mă declar mulţumită de cum au ieşit - atât ca aspect, cât şi ca execuţie. Baza corsajului fiind regrabilă, poate fi fixată foarte bine şi confortabil pe încheietura mâinii.

Cordeluţă cu flori

Şi pentru că ne-au mai rămas câteva flori, am realizat şi o cordeluţă florală bogată. Am optat pentru rafinamentul perlelor pentru a îmbrăca baza de cordeluţă, dar, mărturisesc, m-a tentat să răsucesc nişte şnur de cânepă - precum cel folosit la cocardele cavalerilor. .

Este prima oară când realizez astfel de accesorii şi sunt încântată!
Îţi mulţumesc dragă Emilia pentru încredere şi oportunitate :)

Camelia


4 comentarii:

  1. buna, face-ti si la comanda? la ce pret?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hello! fac la cerere aceste accesorii. te rog scrie-mi mai multe detalii despre ce articole doresti si cate, pentru a putea estima costuri. in sectiunea de contact, sunt adresele la care ma gasesti!

      :)

      Ștergere
  2. hello, as vrea cocarde in jur de 50 buc plus cele pentru nasi care ar fi 4 si pentru mire 1. Vreau sa le pot pune in piept.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Alexandra,
      Aceste cocarde se prind in piept foarte usor. Te rog sune-mi si data la care ai nevoie de ele -ca sa stiu daca le pot executa in timp util. Mi-ar place sa continuam detaliile discutiei in privat - gasesti pe pagina de contact atat adresa mea de email cat si pagina de facebook .

      Ștergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...