31 octombrie 2013

Atelier cu Moţ

Sâmbătă, 2noiembrie 2013, ora 11, vă invit la moţăit! Daţi-mi voie să vă explic (ca să nu vă imaginaţi că se va dormi în grup, nu,nu,nu!) : realizăm accesorii şi decoraţiuni din moţuri/pompoane.


Odată cu trecerea de la garderoba de vară la cea de toamnă, schimbăm şi accesoriile - nu doar hainele.M-am gândit că este un moment bun să facem uz de imaginaţie, lână, culoare şi simţ al umorului, pentru a crea acele mici detalii e pot transforma o ţinută banală într-una inedită.


Fiecare participant la atelier, are libertatea de a-şi realiza moţurile preferate - mari sau mici, multicolore sau unicolore, simple sau compunse. Eu va arăt tehnica şi câteva trucuri, iar voi creaţi după bunul plac al inimii. E uşor, e distractiv, e pentru toată lumea! Pe cei mari îi provoc să se deconecteze de la rutina zilnică, iar pe cei mici îi provoc să se distreze alături de mama, tata, bunica sau cine îi însoţeşte ;)

Toate materialele vă sunt puse la dispoziţie! Voi aduceţi doar voie bună

Detalii suplimentare:
Tema: Atelier de Moţuri
Data: 2nov 2013, ora 11:00
Locaţia: Cafenea Zai Apres Cafe Timişoara, Str. Mercy 5 (P-ţa Unirii, lângă Cărtureşti) 
Cost: 30lei/pers. Gratuit pentru copiii însoţitţi de un adult plătitor. Se achită la sosire. Toate materialele sunt incluse în preţ.
Înscrieri: party@a-tent.ro sau tel. 0723 049 584

Vă aştept cu drag (din ăla, mai cu moţ)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...