29 septembrie 2013

Poarta galben pe 2 octombrie!

Dragi prieteni,
Anul trecut, pe data de 2octombrie, in semn de solidaritate, invitam pentru prima data publicul larg sa poarte galben in onoarea reusitei copiilor si adolescentilor care au invins cancerul. Vrem ca, de la an la an, aceasta invitatie sa devina o traditie. Poarta galben pe 2 octombrie - Ziua Internationala a Supravietuirii!


Cu ajutorul vostru, Ziua Galbena va fi stralucitoare, iar vestea poate ajunge la toti cei care au nevoie de sustinere si curaj. Indiferent unde te-ai afla, poarta galben, gateste galben, scrie galben, canta galben si arata ca esti solidar cu cei care au invins in lupta cu boala si cu cei care inca lupta cu ea.

Este vorba despre ceea ce poti face TU!

Daca nu ai ceva galben, te invitam in magazinul Lavly, Handmade and More Timisoara (str.Eugeniu de Savoya nr.10) unde iti poti cumpara o bratara galbena (5lei/buc) sau orice alt accesoriu galben. Banii stransi din vanzarea obiectelor galbene vor fi donati Asociatiei Little People si Clubului Temerarii. Fa-ti o poza in galben si trimite-o la info@thelittle-people.org.

Click pt a mari imaginea

Pe aceasta cale, trimit o imbratisare mare catre participantii la atelierul creativ de sambata - eveniment premergator actiunilor zilei de 2octombrie. A fost un grup de lucru minunat si le multumesc ca au ales sa ni se alature - galeria foto o puteti vizualiza aici (click)


Pe 2 octombrie sarbatorim viata :)


*Asociația Little People este o organizație non-profit, care are o experiență de peste 16 ani în oferirea serviciilor psihosociale în domeniul medical, asigurând suport zilnic și programe de intervenție complexe copiilor și tinerilor bolnavi de cancer internați în 7 secții majore de oncopediatrie din Romania, in Timișoara, Cluj, București și Iași. Începând cu luna februarie 2013 copiii și adolescentii din Republica Moldova beneficiază în premieră de eficacitatea programului de suport psiho-social pus la dispoziție de asociție. Prin jocuri, povești și activități creative, specialiștii și voluntarii Little People ajută copiii și familiile acestora să  facă  față mai ușor bolii și tratamentului, le oferă oportunități de joacă, învățare și exprimare, îi ajută să fie curajoși și învingători în fața bolii. În 2006 a înființat Clubul Temerarii, al adolescenților români care au învins cancerul, numărând peste 300 de membri din 85 de localități. Din donațiile și fondurile obținute, Asociația Little People oferă suport psiho-social zilnic la peste 95% din copiii bolnavi de cancer din România, a construit și a amenajat 3 camere de joacă, a renovat secții de pediatrie, oferă suport în achiziționarea aparaturii medicale necesare și în procurarea medicametelor greu accesibile, desfășoară campanii de conștientizare în comunitate și organizează evenimente pentru tinerii supraviețuitori de cancer. 
Mai multe detalii: www.thelittlepeople.ro / www.potisitu.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...