14 august 2013

Atelier de Fluturi Micromacrame

Sambata, 17aug. 2013, incepand cu ora 17:00 continuam seria atelierelor micromacrame si am sa va arat cum se face un fluture din snur innodat.

Atelierul are dificultate scazuta, exersam un singur tip de nod (realizat insa in doua directii), astfel incat chiar si un incepator va putea tine pasul. Cei ce pana acum nu au snuruit, trebuie sa stie ca este nevoie de atentie si rabdare - grupul va fi de maxim 10persoane, asa ca stau de capul vostru sa desfaceti si cel mai mititel nod clapaug sau gresit ;)

Asadar, daca doresti sa inveti ceva nou sau poate sa-ti schimbi rutina, sau doar sa cunosti oameni noi intr-un cadru creativ si pozitiv, te astept sambata la snuruit! Aceste intalniri sunt extrem de relaxate iar grupul prietenos, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu cunosti pe nimeni sau ca nu te pricepi sau ca ai parul cret/scurt/verde  sau ca esti trecut de nu stiu cati ani ;) Cata vreme esti cu un zambet cald pe buze, esti exact de'al nostru!

Poze de la atelierele anterioare puteti vizualiza aici (spirale) si aici (mandale) .

Participarea se face pe baza de rezervare in prealabil, trimitand un e-mail de inscriere la party@a-tent.ro. Costul atelierului este de 30lei/pers - se achita la sosire si acopera toate materialele necesare. Totul va este pus la dispozitie, voi nu trebuie sa aduceti nimic.

Locatia de desfasurare am sa o anunt ulterior. 

Informatii suplimentare
Tematica: Atelier Micromacrame - fluturi
Data: 17 august 2013, orele 17:00 - 20:00
Locatia: Timisoara
Inscriei: party@a-tent.ro, info. 0723.049.584
Cost: 30lei/pers - include toate materialele necesare
Recomandare varsta: +12ani


Photo Credit: GlobalGypsyJewelry

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...