03 mai 2013

Decor tematic: Morisca

Pregatesc o petrecere in aer liber absolut minunata, intr-o gradina superba. Conturand conceptul evenimentului, mi-a venit o idee pentru care imi vine sa ma pup in frunte (atat de mult imi place): ce-ar fi sa punem prin gradina moristi de vant in forma de buburuze si albine?! Delimiteaza zonele pe care vrem sa le creem, coloreaza spatiul, bucura copiii si dau un efect dinamic cand adie vantul. ♥ p.e.r.f.e.c.t. !


Si uite asa...am pornit de la ideea de gargarite si bondarei... si am ajuns sa o cotim spre moristi (ce sugereaza ganganiile) si totul s-a transformat din frumos si dragut in .. inedit!


Facand putina documentare online pe aceasta tema, am descoperit tot felul de idei foarte frumoase in ideea de morisca: de la marturii, briose si torturi decorate cu mini-moristi si pana la insertii in aranjamente florale, decorul de masa, agrafe si cocarde.


Sunt incantata! Cu mult entuziasm, ceva imaginatie si un buget rezonabil am pus la punct toate detaliile pentru o petrecere plina de culoare si de viata - memorabila


Sursa poze: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...