26 iunie 2012

Borcane pentru Marturii

Se obisnuieste ca la nunti/botezuri, gazdele sa ofere invitatilor un mic cadou, cunoscut sub denumirea de marturie. Gama acestor marturii este foarte variata, de la saculeti/cutiute cu bombonele, la figurine, bijuterii, borcane etc. Micile cadouri pot fi cumparate "de'a gata" sau pot fi facute de mana - depinde de bugetul si/sau indemanarea fiecaruia. Celor ce agreeaza ideea de borcanel (+ se simt indemanatici si doresc sa economiseasca la buget) le prezint o gama de borcanele potrivite pentru miere, dulceata, diverse seminte sau bombonele:


Costul borcanelor variaza intre 2,5lei si 6.5lei pe bucata si includ capace [se poate opta pentru capac alb, auriu sau rosu]. In varianta de sticla [nr.9 si 10] sunt disponibile dopuri de pluta sau capace cu filet.

Daca stiti cum vreti sa arate marturiile voastre, aveti timp si rabdare sa le dichisiti, economisiti aproximativ 50% din costuri, deoarece excludeti manopera de ambalare/decorare a furnizorului. In loc sa platiti 8lei/marturie, costul vostru va fi de 4lei/marturie.

Va recomand sa comandati borcanele cu cel putin 2-3 saptamani inainte de eveniment, pentru a avea timp suficient sa ambalati marturiile, fara a fi presati de timp.

Pentru cotatia de pret a modelelor de borcane prezentate mai sus [nr1-10], ma gasiti aici.

3 comentarii:

  1. Ti-am vazut '' lucrarile '' pe facebook atunci cand ti-am trimis mesajul cu borcanele
    ( dreamdanielle26@yahoo.com ), eu sunt Daniela,
    vreau sa-ti spun ca am am mai vizitat site-uri de gen , dar asa talent ca la tine ... mai rar!!! tine-o tot asa !!! :D
    O seara frumoasa sa ai ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. doresc sa comand sticluta nr 9 ca model,mai multe bucati....ce pret au si cum pot sa intru in posesia lor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acel model costa 3lei. Livrarea se poate face prin posta sau prin curier

      Ștergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...