17 mai 2012

Absolventul

Acum cateva articole, Izabela imi sugera sa modelez ceva cu roba - pt ca se incheie anul universitar. Mi-am frecat palmele si m-am pus pe treaba :)

Am meshterit din pasta polimerica un suport de poze si un breloc cu BUFNITA :))) Este una din variante - experimentez si alte modele de bufnite (alte modele, in sens de aspect si functionalitate).


Am ales bufnita pentru ca este un simbol Feng Shui al intelepciunii, cunoasterii si ajuta la dispersarea ignorantei. Este folosita in planul invataturii si pentru a dezvolta capacitatile in planul carierei. Maestri feng Shui spun despre bufnita ca are darul de a crea o energie a averii, atragand dupa sine un sentiment de siguranta si confort interior. In concluzie bufnita este un deosebit simbol al bogatiei. Se amplaseaza in sectorul carierei sau cel al copiilor. Este recomandat sa ampalsati o astfel de figurina in biroul dumneavoastra, daca munca dumneavoastra este una intensa si cu mari responsabilitati. Pentru copii, trebuie amplasat pe biroul lor de studiu! (sursa) . In mitologia greaca, bufnita este simbolul Atenei, zeita intelepciunii.
Owlive cel istet
Doresc multa intelepciune tuturor celor aflati in prag de absolvire (@ bac, licente etc.)


11 comentarii:

  1. Ce tare e! imi faci si mie una please?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!le modelezi tu sau exista matrita pentru asa ceva?:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Ce pret au? atat suportul de poze cat si brelocul.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-mi un mesaj pe
      http://cameliaminisan.blogspot.ro/p/contact.html

      Ștergere
  4. buna!m-ar interesa cam 180 de bufnite suport pentru poze,as vrea sa stiu daca imi poti face ca pretul pe o singura bufnita sa fie de 2 lei.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ionela, bugetul (2lei/buc) nu acopera nici costul macar costul materialelor folosite. Din pacate, in varianta aceasta, nu te pot ajuta.

      Ștergere
  5. Hey! Mai faci brelocuri? Daca da, ce pret au? :)

    RăspundețiȘtergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...