21 februarie 2012

Atelier de Martisoare 2012

Cu o floare nu se face primavara!...dar cu mai multe?... :) Sambata, 25 februarie 2012, incepand cu ora 11.00 va dau intalnire la cafeneaua Zai Apres Cafe din Timisoara. Facem impreuna 3 tipuri de martisoare:
  • din pasta polimerica, 
  • din hartie(tehnica quilling)
  • din sarma cu margele
 Participantii vor primi toate materialele necesare: polimer, hartie, sarma, margele, unelte, snururi de martisor, cutii, cartonase etc.

Imi doresc sa "invocam" primavara cu ocazia acestui Atelier :) sa fie plin de flori, culori, figurine vesele - toate intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata. Sper sa va ofer un prilej de ragaz, un timp de calitate, in care, pe langa 3tehnici de lucru, sa descoperiti si bucuria de a face cadouri artizanale - eu le consider mai pretioase decat orice obiect produs "industrial". 

In cadrul Atelierului vor fi disponibile si martisoarele mesterite de mine (le puteti vizualiza aici) , astfel incat, daca va plac, le puteti primi sambata @Cafeneaua Zai Apres Cafe, in intervalul 11.00 - 13.00 , chiar daca nu participati la Atelier.

Bani stransi in cadrul Atelierului de Martisoare ii voi dona in scop umanitar.

Informatii suplimentare:
Tema Atelier: Martisoare lucrate de mana
Data: 25 februarie 2012, orele 11.00 - 13.00
Locatia: Cafenea Zai Apres Cafe Timisoara, str. Mercy 5 (langa Carturesti)
Taxa de participare: 50lei/pers. Copiii intre 5-12ani au participarea gratuita, insa trebuie sa fie insotiti de un adult.
Participarea se face pe baza de rezervare in prealabil la party@ a-tent . ro sau 0723 049 584

Va astept cu drag sa martisorim!

2 comentarii:

  1. ca faine idei mai ai! uite, in afara de atelierul de paine mi-ar fi placut si asta! mai ales ca sunt destul de neindemanatica de felul meu :)), poate mai invatam si eu ceva! bafta si distractie placuta!

    RăspundețiȘtergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...