01 octombrie 2011

Timisoara solidara luptei impotriva cancerului la copil

Asociatia Little People Romania doreste sa invite publicul din Timisoara la o actiune inedita, de exprimare a solidaritatii fata de tinerii care lupta impotriva cancerului, cu ocazia Zilei Mondiale LiveSTRONG. Celebrata in fiecare an pe 2 octombrie de milioane de supravietuitori si sustinatori, Ziua LiveSTRONG propune obiectivul: o lume fara cancer. Asociatia Little People lucreaza in stransa colaborare cu Fundatia Lance Armstrong din anul 2009, Little People fiind prima organizatie din Romania care incepand cu acest an sarbatoreste anual Ziua Internationala LiveSTRONG.


Cu ocazia acestei zile timisorenii isi pot exprima solidaritatea fata de lupta impotriva cancerului la copil, duminica, 2 octombrie, intre orele 10:00-20:00 la Iulius Mall Timisoara, la etaj, in zona magazinelor pentru copii. Voluntarii Asociatiei Little People Romania ii vor intampina cu bratari galbene, simbolul luptei imporiva cancerului la copil, un atelier creativ de pasta polimerica Fimo [galbena] si vor organiza sesiuni de scriere a unor mesaje de incurajare pentru copiii si adolescentii aflati sub tratament. Culoarea oficiala a acestui eveniment este GALBEN.


Campanii simultane de strangere de fonduri prin intermediul bratarii galbene cu inscriptia “Temerarii stiu ca se poate –Poti Si Tu!” vor fi realizate si in Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca, orasele in care se afla unele dintre principalele sectii onco-pediatrice din tara si unde Asociatia Little People isi desfasoara zilnic programul de suport al pacientilor.

De asemenea, 2 octombrie marcheaza debutul Cursei Contra Cancer desfasurata pe parcursul a 7 zile  in care 2 alergatori profesionisti vor parcurge 700 de kilometri promovand victoria asupra cancerului la copil. Mai multe detalii pot fi gasite pe www.contracancer.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...