17 septembrie 2011

Atelier FIMO: Bomboane de Ciocolata

Saptamana trecuta am facut un sondaj referitor la tema urmatorului Atelier. Am intrebat ce sa fie: Atelier Culinar sau Atelier Fimo?....
Parerile au fost impartite, insa sunt extrem de bucuroasa ca am gasit un mix bun intre cele doua si asa a rezultat: Atelier Fimo cu tema Bomboane de Ciocolata.

Sambata si Duminica (24 si 25 septembrie 2011) va astept incepand cu ora 16.00 la Cofetaria Prospero de langa Sala Olimpia din Timisoara. Aici brutarul Prospero (despre care toata lumea stie deja ca e un tip de treaba) ne intampina cu o degustare de prajituri. Dupa ce ne-am indulcit ne apucam de modelat pasta polimerica - Fimo in forma de bomboane de ciocolata.


Mai tineti minte colierele Caramelita irezistibil de dulci ? :) Cam asa vor iesi si meshterelile participantilor la Atelier! Delicios :) Atelierul este destinat tuturor categoriilor de varsta si nu necesita cunostinte anterioare legate de modelat pasta polimerica.

Info suplimentare:
Tema: Atelier Fimo: Bomboane de Ciocolata
Data: 24 si 25 septembrie 2011, intre orele 16.00 - 18.00 [alegeti ziua in care doriti sa participati!]
Locatia: Cofetaria Prospero: str. 1Decembrie nr.90 (vis-a-vis de Hotel Boavista)
Nr. locuri disponibile: 10 locuri sambata si 10 locuri duminica
Rezervari: camelia@a-tent.ro sau la tel. 0723 049 584
Taxa participare*: 35lei/pers

*Taxa de participare acopera: prajiturile degustate, apa, materialele necesare modelajului: pasta polimerica, snur, hartii speciale etc. Toate figurinele modelate apartin participantilor (si pot fi duse acasa) :)

Va astept cu drag la meshterit de bomboane ce nu ingrasa! :))) [....dar dau dependenta!..marturie stau peste 300 de persoane cu care am FIMO'lit pana acum..si s-au indragostit de acest material]

2 comentarii:

  1. ce pacat ca nu sunt in timisoara , sa vin la workshop...
    Eu nu lucrez cu Fimo, dar mi-a placut mult tutorialul tau despre bomboane, si in sfarsit, mi-am comandat Fimo, iar saptamana cealalta, ma apuc de treaba, sper sa-mi reuseasca :)

    RăspundețiȘtergere
  2. In Bucuresti cand vii sa faci un astfel de atelier!?! :D Cu mare drag as veni!

    RăspundețiȘtergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...