20 aprilie 2011

Puisori 4 Little People

Dupa atatea articole cu si despre oua, in Joia Mare va fac cadou Puiuti din pasta polimerica :)


Acesti puiuti sunt cu totul speciali pentru ca sunt editie speciala pentru Little People . M-am gandit ca, pe langa ca sunt super haiosi, sunt ffffff potriviti deoarece simbolizeaza "puiutii" curajosi, internati la sectia de oncologie Louis Turcanu Timisoara.


Figurinele au bulina adeziva pe spate, astfel incat pot fi lipite pe cadourile voastre de Paste, sau pe orice alt suport - de unde va vor inveseli! :) [P.S. Daca pun pin pot fi purtati ca brosa]

Bratari Temerarii stiu ca se poate! POTI si TU!
Daca va plac puiutii [care sunt veseli si viteji] ii puteti cumpara joi (21aprilie 2011) intre orele 11.00 - 14.00 de la casuta Little People expusa in P-ta Operei Timisoara - langa restaurantul Loyd.

Costul unui puiut este de 10 lei si veti primi si o bratara galbena Temerarii stiu ca se poate! POTI si TU!

Banii stransi prin vanzarea bratarilor galbene + puiuti vor fi distribuiti astfel:
50% clubului TEMERARII (club al tinerilor ce au invins cancerul) 
50% camerei de joaca de la onco Louis Turcanu - pt articole necesare activitatilor desfasurate.

Ami va asteapta :)
Casuta Little People va fi deschisa pe tot parcursul targului de Paste organizat de catre municipalitate! Pe parcursul acestor zile puteti afla mai multe depre Asociatie, puteti cumpara bratari si/sau completa formulare de 2%. Mai multe detalii despre Little People puteti afla pe websiteul asociatiei: www.thelittle-people.org
Pentru cei din alte localitati, puteti comanda bratarile galbene lasand un comentariu  (iar in corespondenta privata, stabilim adresa si alte detalii de livrare) :) Contributia voastra va face o mare diferenta!

Va imbratisez si va doresc multa, multa sanatate si Sarbatori Fericite!

___________
P.S. Stiu ca subiectul "cancer la copii" este unul care pt multi trezeste mila , insa, dupa 6luni de activitate cu ei va spun cu mana pe inima ca ei imi trezesc ADMIRATIE , RESPECT si multa dragoste si voi face tot ceea ce pot pentru a sprijini si usura lupta pe care ei o duc! 

Bratara galbena simbolizeaza faptul ca, cancerul poate fi invins! iar toti ce o poarta contribuie la lupta (intr-un fel sau altul)

3 comentarii:

  1. Bravo!!!!! Super postare!!!
    Vreau si eu sa comand puisori!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt tare simpatici. Trebuie sa fac si eu! Am comandat deja pasta FIMO de la Opitec, de-ndata ce ajunge ma apuc si eu. M-am uitat pe blogul tau, faci lucruri minunate. Felicitari si succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Opitec este un magazin ce imi place, insa la ei, Fimo costa peste 12 lei/buc - enorm de scump. Pretul pietei in acest moment este 7-7,5lei.

      Iti recomand niste magazine: http://cameliaminisan.blogspot.ro/2011/07/e-magazine-de-hobby.html

      Ștergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...