07 februarie 2011

Degustare de Prajituri Marocane

Cu fiecare intalnire culinara Cu Ama in Bucatarie ne dorim sa va prezentam ceva inedit, suprinzator! In februarie ne-am propus sa ne indulcim in cadrul unei Degustari de Prajituri Marocane cu totul speciale in data de 14 Februarie, ora 19.00, Swiss House Lounge - Bv. Parvan (vis-a-vis de Univ. Politehnica) ! 


Invitata noastra Nawal, venita tocmai din Casablanca - Maroc, ne prezinta 5 sortimente de prajituri marocane bine asortate si proportionate:
  1. Chebakia: unul din cel mai cunoscut fursec din Maroc, pe care il vom servit cu ceai marocan este o combinatie spectaculoasa de migdale, susan si miere.
  2. Baclava Marocana: se deosebeste de cea turceasca atat ca gust cat si ca aspect si consistenta.
  3. Macarons Marocane: specialitati din migdale si albus de ou
  4. Fursecuri cu Migdale si Ciocolata
  5. Fekkas
Dupa acest "preludiu" dulce, racorit cu ceai marocan (specialitate de ceai  verde cu menta), Nawal ne prezinta alte prajituri divine pe care le prepara in laboratorul ei Casablancacakes:
  1. Delice cu menta
  2. Opera
  3. Royal Chocolat
  4. Cheesecake cu piersici

Prajiturile sunt bine echilibrate ca si cantitate degustata, astfel incat nu trebuie sa va ingrijorati ca e prea mult! Iar daca va preocupa kaloriile.. scoala de dans  Magnum VRD ne invita la o calatorie in jurul lumii in pasi de dans: Tango, Salsa, Jaive, Samba - cu demonstratie pentru incepatori (ca mine! :).

Unul dintre norocosii participanti, prin tragere la sorti, va avea ocazia sa descopere in de-aproape prajiturile lui Nawal!

Sub pretext dulce, ii asteptam pe toti cei care isi doresc o seara iesita din comun, in care sarbatorim ca suntem indragostit de viata, de bunatati, de prieteni, de un el sau de o ea :) 

PS. Desi in 14 febr se serbeaza Ziua Indragostitilor, mentionam ca intalnirea noastra culinara ii invita calduros pe cei care luni, nu au un Valentine!
_________
Info suplimentare:
Tema: Degustare de Prajituri Marocane
Data: 14 Februarie, ora 19.00
Locatia: Swiss House Lounge - vis-a-vis de Universitatea Politehnica Timisoara
Taxa de participare: 40 Lei/pers (include prajituri, ceai marocan, o surpriza, dans si voie buna)
Rezervari: amainbucatarie@gmail.com sau tel. 0723.049.584

3 comentarii:

  1. Camelia, Nawal e din Bucuresti sau de la voi de acolo? Intrasem pe site sa ne uitam la prajituri pentru o viitoare comanda si apoi m-a lovit: nu cred ca e din Bucuresti :-((((((

    RăspundețiȘtergere
  2. Nawal e in Timisoara :) s-a stabilit aici

    RăspundețiȘtergere
  3. Lauraaaaa...am o veste buna! Nawal livreaza specialitatile marocane oriunde in tara! Prajiturile marocane sunt fara crema si rezista transportului (sper sa reziste si curierului :)))

    RăspundețiȘtergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...