17 noiembrie 2010

Decor Craciun: Ghiveci din Macaroane

[stiu ca ma va mustra Laura pentru faptul ca in articolul anterior am promis ca spun cum se fac caciulitele decorative din lana...si n-am apucat inca sa fac tutorialul - dar promit ca le voi prezenta curand! :) ]

Sunt super bucuroasa de ghiveciul meu de flori facut din macaroane! Motivul pentru care l-am facut este acela ca in fiecare an, la inceput de decembrie ii cumpar mamei mele o "craciunita" si de fiecare data...ma gandesc ca mi-ar placea sa fie ambalata sau impachetata cumva mai...frumos - nu asa..doar in ghiveciul de plastic de la florarie si gata.

Am gasit solutia! Am facut ghiveciul ornamental de flori folosind:
  • un pahar de polistiren (se poate folosi si un ghiveci de plastic)
  • macaroane diverse forme
  • lipici (eu am folosit pistolul de lipit - de care sunt f bucuroasa. e primit cadou de la tata)
  • spray auriu (pe doza scrie Oasis Professional Floral Spray)
Am lipit macaroanele pe pahar - am incercat sa compun un model dragut - iar apoi am dat cu spray si am lasat la uscat. Recomand sa dati cu spray pe ghiveci undeva afara din casa - are un miros puternic de vopsea...si te cam ia cu ameteala.

Pozele de mai sus nu sunt cele mai reusite..insa ghiveciul meu ornamental arata ffff bine si are un luciu auriu frumos care sunt sigura ca se va potrivi Craciunitei (ce e rosie cu frunze verzi). Intram incet dar sigur in atmosfera calda a sarbatorilor de iarna! :)

3 comentarii:

  1. Este superb, Camelia, cred ca e printre putinele chestii facute cu paste care chiar imi plac! (in afara de pastele bolognese :-)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) in realitate arata mult mai bine (nu prea ma am eu cu pozele), iar pt prima data cand fac asa ceva..merge :)))

    RăspundețiȘtergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...