08 septembrie 2010

Decor botez: Albinute

Imi plac botezurile in care parintii aleg o tematica vesela, surprinzatoare si ingenioasa. O astfel de abordare a fericitului eveniment mi se pare conceptul de "albinute" in jurul caruia se fac decorurile. Desi o tema hazlie si jucausa, folosind anumite combinatii de culori, puteti da un aer diafan locatiei (alb-roz pastel), luminos (alb-albastru) sau modern/curajos (negru-galben; maro-albastru-galben; gri - galben).

Iata cateva elemente ce pot compune aceasta tema:

Decoratiune Albinuta : aici am experimentat un pic. sunt facute integral de mana (de catre mine :) ) si se  pot atasa decorului: in buchetul de flori, pe marturiile - borcan cu miere etc.





Marturii - borcan miere personalizat

Marturii - spatula miere

Marturii - sticlute miere

Marturii - lumanari

Floricele caramelizate (pt barul de dulciuri)

Briose dulci

Prajitura fagure

Tort & decoratiuni albine

Tort - stup de albine

9 comentarii:

  1. Doamne, sunt superbe ideile astea! Deja sunt satula de vesnicele bombonele in saculeti de organza. Imagineaza-ti niste marturii formate din borcanase sau sticlute cu miere sau prajiturele delicioase. Yum, yum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ador marturiile surprinzatoare si creative! Avantajul bomboanelor in saculeti de organza e ca sunt ieftine, iar saculetii pot fi facuti chiar de catre parinti/miri si nu necesita multa indemanare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e, Camelia, sunt ieftine, dar ar putea macar sa puna alte bomboane (de exemplu stafide in ciocolata care sunt muuuult mai bune) sau sa decoreze saculetul cu ceva, cum am vazut recent la un botez, unde mamica a decorat saculetul cu un fluturas argintiu (tip brosa) pe care, dupa consumarea alunelor glazurate de rigoare, il poti atasa pe acasa de perdea sau de orice altceva, iar eticheta avea lipita o buburuza mica de lemn pentru ca ei ii spuneau fetitei "buburuza". Cred ca mi-ar placea o perdea plina de fluturi, semn ca am vazut multi bebici botezati! Eu am dat la nunta marturii niste aparate foto de unica folosinta cu care fiecare invitat isi poate face propriile amintiri. Si nici nu m-a costat o avere, le-am luat de pe ebay. Cred ca e chestie de lipsa de imaginatie sau de timp sau de prea multa comoditate, nu de bani.

    RăspundețiȘtergere
  4. ceau,ma uit si ma minunez....esti extraordinara,cautam ceva legat de bijuterii hand made si am dat de tine,imi plac f.f.f obiectele personalizate,sa fie ceva unic si de neuitat, daca se poate sa-ti faci timp sa vbv. pe mess., amy67reed- te astept cu nerabdare sa vb!

    RăspundețiȘtergere
  5. am o curiozitate...spatule de miere...sunt facute sau cumparate?? multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  6. Merg la un botez in curand. Imi puteti spune si mie cat costa albinutele si daca cumpar mai multe se pot face discount-uri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru detalii va rog sa ma contactati: http://cameliaminisan.blogspot.ro/p/contact.html

      Ștergere
    2. Buna ziua,
      Unde pot sa gasesc 150 spatule miere si cat ar costa? Multumesc frumos.

      Ștergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...